Camperreis Beleef de American Dream - NKC

Verken de nationale parken van West-USA op eigen gelegenheid tijdens een individuele camperreis. Kies een voorbeeldreis of boek een reis op maat. Inclusief vele extra's, exclusief voor NKC-leden.

Tijdens deze 3-weeks reis beleeft u West-Amerika op zijn best. U ziet een groot aantal nationale parken, maar er is ook voldoende tijd voor de prachtige California Coast en natuurlijk de glitter en glamour in Las Vegas en Los Angeles. De reis begint in San Francisco, waar we 2 nachten een hotel in het centrum reserveren. San Francisco is een heerlijke stad om te voet te verkennen. Maak een ritje met de cable car of huur een fiets en rijdt over de Golden Gate Bridge! De camperreis begint met een rit over de Highway 1, de spectaculaire kustweg naar Los Angeles. In Los Angeles ziet u de beroemde Hollywoodletters en de sterren op Hollywood Boulevard. Over een deel van de oude Route 66 rijdt u naar de Grand Canyon. Al heeft u vast al veel beelden van de Grand Canyon gezien, geen foto of film kan het gevoel vastleggen dat u heeft als u aan de rand staat van deze enorme kloof. Na het mooie Lake Powell (tip: bezoek hier ook zeker de Antelope Canyon) staan de natuurparken van Bryce en Zion op het programma. In Bryce Canyon trekt in het woestijnlandschap het natuurlijke amfitheater vol bizarre pilaren de aandacht, terwijl u in Zion National Park kunt wandelen langs de steile rotswanden en klaterende watervallen. Na de glitter van Las Vegas voert de route langs de enorme bomen in Sequoia National Park naar de ultieme afsluiting van de reis: Yosemite National Park. Tijdens deze camperreis reserveren wij de vliegreis, de eerste 2 hotelovernachtingen en camper voor u. De camperreis kunnen jullie naar eigen inzicht invullen. Langer of korter blijven? Ook dat is mogelijk.

Camperplaatsen in de nationale parken zijn populair. Reserveer daarom ruim op tijd de campings. De Amerika-specialisten van DreamTravels helpen u hierbij graag. Indien gewenst kunt u met de routespecialisten van DreamTravels uw route uitstippelen inclusief advies voor de beste campings.

Dag 1 Amsterdam- San Francisco
Dag 2: San Francisco
Dag 3: San Francisco - ophalen camper 
Dag 4 t/m 21: Camperreis op eigen gelegenheid
Dag 22:  Inleveren camper in San Francisco, vliegreis naar Amsterdam
Dag 23: Aankomst in Amsterdam

BEI San Francisco

Ligging

BEI San Francisco is centraal gelegen op ca. 15 minuten lopen van Union Square.

El Monte Camperhuur San Francisco

El Monte is een Amerikaanse camperverhuurder met middenklasse campers. De campers zijn maximaal 2 jaar oud en allen voorzien van een luifel! U heeft bij El Monte de keuze uit vele verhuurlokaties. Wilt u contact houden met het thuisfront? Huur dan een WiFi hotspot met ongelimiteerde data en navigatie. Aangezien El Monte met flexibele prijzen werkt, kunnen de prijzen van deze reis wekelijks (elke maandag) veranderen.

Ligging

El Monte
El Monte is een Amerikaanse camperverhuurder met middenklasse campers. De campers zijn maximaal 2 jaar oud en allen voorzien van een luifel! U heeft bij El Monte de keuze uit vele verhuurlocaties. Wilt u contact houden met het thuisfront? Huur dan een WiFi hotspot met ongelimiteerde data en navigatie. Aangezien El Monte met flexibele prijzen werkt, kunnen de prijzen van deze reis wekelijks (elke maandag) veranderen.

El Monte C22
De C22 is een compacte camper en zeer geschikt voor stellen en kleine gezinnen. In de camper zijn 2 2-persoonsbedden te vinden. Achterin bevindt zich 1 vast bed en het andere bed bevindt zich boven de cabine. De zit/eethoek kan worden omgebouwd tot een kinderbed.

Voor details over deze camper kijkt u op https://www.goamerika.nl/campertypes-el-monte

El Monte C25
De C25 is een middenklasse camper en geschikt voor zowel gezinnen als stellen. In de camper zijn 2 2-persoonsbedden te vinden. Achterin bevindt zich 1 vast bed en het andere bed bevindt zich boven de cabine. De zit/eethoek kan worden omgebouwd tot een kinderbed.

Voor details over deze camper kijkt u op https://www.goamerika.nl/campertypes-el-monte

El Monte C28
De C28 is een echte familie camper en is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Achterin bevindt zich 1 vast bed en het andere bed bevindt zich boven de cabine. De eethoek en de bank kunnen worden omgebouwd tot een kinderbed.

Voor details over deze camper kijkt u op https://www.goamerika.nl/campertypes-el-monte

El Monte FS31
De FS31 is een ruime familie camper met uitschuifbare woongedeeltes. De camper is geschikt voor 4 volwassenen en 3 kinderen. Achterin bevindt zich 1 vast bed en het andere bed bevindt zich boven de cabine. De eethoek en de bank kunnen worden omgebouwd tot een kinderbed. Door het uitschuifbare gedeelte vergroot u het zitgedeelte en creëert u ruimte voor de extra bedden.

Voor details over deze camper kijkt u op https://www.goamerika.nl/campertypes-el-monte

Camperplaatsen in de nationale parken zijn populair. Reserveer daarom ruim op tijd de campings.

Campingarrangement
Wilt u zeker zijn van een goede plaats op de campings?  Reserveer dan via DreamTravels ook uw campingarrangement. Wij reserveren dan voor u de best beschikbare campings langs de door u gewenste route. Ook ontvangt u van ons een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving!

Voorbeeld campingarrangement (prijsindicatie EUR 1150,- p.p.)
Dag 3: Ophalen camper, camping nabij San Francisco
Dag 4; camping Monterey
Dag 5: camping Pismo Beach
Dag 6: camping Los Angeles
Dag 7: camping Los Angeles
Dag 8: camping Kingman
Dag 9 en 10: camping Grand Canyon
Dag 11 en 12: camping Lake Powell
Dag 13: camping Bryce Canyon
Dag 14 en 15: camping Zion National Park 
Dag 16: camping Las Vegas
Dag 17: camping Barstow
Dag 18: camping Sequoia National Park
Dag 19 en 20: camping Yosemite National Park
Dag 21: camping nabij San Francisco
Dag 22 inleveren camper

Routeadvies
Wilt u zelf uw campings reserveren maar graag advies over de beste route? Maak dan na boeking een afspraak met onze routespecialisten. Zij bespreken met u de mooiste route voor uw camperreis, inclusief tips voor de beste campings. Op locatie in Voorburg..

west-adventure-12

Amerika

Nieuw: GoAmerika!

Sinds kort vindt u ons volledige aanbod aan Amerika-reizen bij onze zusterorganisatie GoAmerika! De reisspecialisten van GoAmerika hebben jarenlange reiservaring in de Verenigde Staten, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Zijj kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit een selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een luxe lodge of een bijzondere accommodatie midden in de natuur. Ook bieden zij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. De Insiders Tips!

Onderstaand tonen wij een deel van het aanbod van GoAmerika.
Kijk voor veel meer voorbeeldreizen op:

www.goamerika.nl

Kies uit een van de reizen op deze website, of neem contact op voor een reis op maat! U bent altijd (op afspraak)  welkom op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.


 

 

Inbegrepen:
- vlucht Amsterdam - San Francisco en v.v. (o.b.v. de voordeligste klasse). Tip: Kies voor de rechtstreekse vlucht van KLM of United!
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- 19 nachten camperhuur El Monte, inclusief 2500 mijl, camperuitrusting, persoonlijke uitrusting en camper- en aansprakelijkheidsverzekering (SLI), transfer van en naar het verhuurstation
- Gratis navigatiesysteem voor NKC-leden
- 2 hotelovernachtingen op basis van logies.

Niet inbegrepen
- maaltijden
- benzine
- overnachtingen op campings
- extra gereden mijlen
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie