Uw eigen appartement - Tuscana Resort Orlando

Een heerlijk appartement in Orlando! Een verblijf in de appartementen van het Tuscana Resort heeft als voordeel dat u verblijft in een resort met diverse faciliteiten, zoals een zwembad met gezellige bar.

Dag 1: Amsterdam – Orlando
U vliegt vanuit Amsterdam naar Orlando. Na aankomst haalt u uw huurauto op en rijdt u naar het Tuscana Resort, waar u de komende weken zult verblijven.

Dag 2 t/m dag van vertrek

De rest van uw verblijf kunt u naar eigen inzicht invullen. Heeft u vragen tijdens uw verblijf dan kunt u altijd terugvallen op onze lokale vertegenwoordiging.

Dag van vertrek
U rijdt naar de luchthaven, waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor de terugvlucht naar Amsterdam. U arriveert de volgende dag in Amsterdam.

Tuscana Resort

Uw comfortabele appartement

Ligging

Tuscana Resort ligt in Davenport, op 15 minuten rijden van Walt Disney World en op 10 minuten van de Champions Gate Golfcourse.

Faciliteiten

Het Tuscana Resort heeft een zwembad, fitnesscentrum, bar en restaurant.

Interieur

De 3-kamerappartementen in het Tuscana Resort hebben 2 slaapkamers. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden. Ook heeft u de beschikking over een volledig ingerichte keuken.

Bijzonderheden

Ter plaatse betaalt u een zogenaamde resortfee van USD 15 per nacht (excl. lokale belasting), alsmede de kosten van de eindschoonmaak, USD 55 excl. lokale belasting.
west-adventure-12

Amerika

Nieuw: GoAmerika!

Sinds kort vindt u ons volledige aanbod aan Amerika-reizen bij onze zusterorganisatie GoAmerika! De reisspecialisten van GoAmerika hebben jarenlange reiservaring in de Verenigde Staten, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Zijj kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit een selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een luxe lodge of een bijzondere accommodatie midden in de natuur. Ook bieden zij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. De Insiders Tips!

Onderstaand tonen wij een deel van het aanbod van GoAmerika.
Kijk voor veel meer voorbeeldreizen op:

www.goamerika.nl

Kies uit een van de reizen op deze website, of neem contact op voor een reis op maat! U bent altijd (op afspraak)  welkom op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.


 

 

Inbegrepen
- vlucht per Amsterdam – Orlando. (o.b.v. de voordeligste klasse)
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- autohuur, type compact op basis van all-inclusive, gedurende uw gehele verblijf
- verblijf in uw villa op basis van logies
- handdoeken- en linnenpakket
- diensten van onze lokale Engelssprekende vertegenwoordiging

Niet inbegrepen
- maaltijden
- resortfee van USD 15 per nacht
- eindschoonmaak USD 55
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie