Australie Camperreis langs de Oostkust - NKC

Heeft u meer tijd tot uw beschikking? Kies dan voor deze 28-daagse camperreis van Sydney naar Cairns. Tijdens onderstaand reisvoorbeeld reist u een Hitop camper van Britz Heeft u interesse in een ander campertype of wilt u langer of korter reizen? Dan stellen wij graag een camperreis op maat samen.

Dag 1: Amsterdam - Sydney.
U vertrekt vanuit Amsterdam en vliegt (met overstap) naar Sydney.

Dag 2: Aankomst Sydney
Bij aankomst in Sydney gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel.

Overnachting: Travelodge Sydney of gelijkwaardig

Dag 3 en 4: Sydney
Twee volle dagen om Sydney te verkennen. De stad Sydney is prachtig gelegen rondom de natuurlijke haven. Zeilboten en andere schepen bepalen hier het beeld. Het is een metropool met het karakter van een kleine stad. Een stad met een levendige kunstscene, prestigieuze musea, legendarische stranden en eindeloos veel parken. Uw bezoek aan Sydney mag zich dan ook niet beperken tot het centrum van de stad. Juist in de kleurrijke buitenwijken, als Potts Point, Darlinghurst of Paddington leert u het echte Sydney kennen. Of neem de bus naar een van de buitenwijk en wandel er langs het strand van Bondi, Manly of Coogee. Deze stranden zijn ook populair bij surfers!

Overnachting: Travelodge Sydney of gelijkwaardig

Dag 5: Sydney - ophalen camper
U gaat naar het verhuurstation van Britz, waar u de camper ophaalt. Uw camperavontuur in Australië kan beginnen. Wij raden u aan de eerste dag een korte etappe te plannen. Zo kunt u rustig aan uw camper wennen en heeft u voldoende tijd om inkopen te doen voor de reis.

Dag 6 t/m 26: Camperreis
U kunt ruim drie weken in uw eigen tempo de Oostkust van Australië verkennen. U heeft voldoende tijd om overal te stoppen en op leuke plaatsen meerdere nachten te verblijven. U kunt een bezoek brengen aan het wijngebied van de Hunter Valley voordat u de staat Queensland bereikt. Hier rijdt u door een groen landschap met regenwouden, watervallen en ontelbare tropische eilanden voor de kust. Maak een boottocht langs de Whitsunday-eilanden of ga snorkelen bij het Great Barrier Reef. De reis eindigt met een heerlijk verblijf in het Tropische Noorden van Australië.  

U bepaalt zelf uw route. Onderstaand geven wij u een suggestie voor een mogelijke reisroute. Wilt u advies over de route? Maak dan na boeking een afspraak met onze routeadviseurs. Zij kunnen u adviseren over de mooiste route en campings. Op locatie in Voorburg, Rotterdam of Heerhugowaard.

TIP: download voor vertrek de handige app van Britz, Britz Roadtrip, op uw telefoon of tablet. Onderweg heeft u dan altijd toegang tot nuttige informatie, advies over interessante lokaties en de dichtstbijzijnde campings.

Dag 27: Cairns - inleveren camper - terugvlucht naar Amsterdam
Vandaag levert u de camper in. U wordt naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 28: Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Britz Australie Campertype Hitop

Goede prijs-kwaliteitverhoudingBritz Master Logo with Tagline - CMYK

 

 

Britz biedt u een zeer ruimte keuze aan campertypes, met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De vloot van Maui bestaat uit campers van maximaal 5 jaar oud. Er zijn verhuurstations in Australië en Nieuw-Zeeland. U kunt dan ook huren in beide landen met elkaar combineren om zo te kunnen profiteren van de lange-huurkortingen.

HiTop

Inbegrepen
- retourvlucht Amsterdam - Sydney en Cairns - Amsterdam (o.b.v. de voordeligste klasse)
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- 3 hotelovernachting in Sydney
- 24 dagen camperhuur Britz type Hitop (prijzen van andere campertypes op aanvraag)
- Britz Inclusive Pack, inclusief uitgebreide verzekering (volledige afkoop eigen risico), WiFi (inclusief 1GB data) en medebestuurderstoeslag
- ongelimiteerde kilometers
- luchthaventransfer na het inleveren van uw camper
- gebruik van de Britz Roadtrip App

NKC Extra's
Gratis campingtafel en 2 campingstoelen

Niet inbegrepen
- Achterlatingskosten: AUD 165 (ter plaatse te voldoen)
- kosten voor overnachtingen op campings
- benzine 
- maaltijden
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs is een vanaf-prijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra’s.

28-daagse camperreis van Sydney naar Cairns, langs de oostkust van Australië

Heeft u meer tijd tot uw beschikking? Kies dan voor deze 28-daagse camperreis van Sydney naar Cairns. Tijdens onderstaand reisvoorbeeld reist u een Hitop camper van Britz Heeft u interesse in een ander campertype of wilt u langer of korter reizen? Dan stellen wij graag een camperreis op maat samen.

 

Dag 1: Amsterdam - Sydney
Dag 2: Aankomst Sydney
Dag 3 en 4: Sydney
Dag 5: Ophalen camper
Dag 6 t/m 26: Camperreis van Sydney naar Cairns
Dag 27: Inleveren camper in Cairns, terugvlucht
Dag 28: Aankomst Amsterdam. 

 

NKC Extra
Leden van NKC ontvangen een campingtafel en 2 stoelen gratis

Uw reis op maat
Deze reis is slechts een voorbeeld. Wilt u deze route aanpassen of uw eigen reis samenstellen? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat. Graag bespreken wij met u uw reiswensen.
Ook indien u met kinderen reist, stellen wij graag een voorstel op maat voor u samen, inclusief de kinderkortingen die van toepassing zijn op bijv. vluchten en accommodatie

Aangezien de prijzen van campers in Australië wekelijks kunnen wijzigen, geven wij u op onze website een indicatieprijs voor de reis. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de reis op uw gewenste reisdatum? Stuur ons dan onderstaand een aanvraag voor uw reisdatum. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel voor uw reis.

 

Op onze website kunt u een automatische aanvraag versturen voor reizen met vertrek tot maximaal 11 maanden vooruit. Wilt u later reizen, dan is dat geen probleem! Neem dan even contact met ons op via het maatwerkformulier.

 

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie