Tasmania Discovery

Zie de hoogtepunten van ‘The Natural State’ tijdens deze flydrive. U combineert een bezoek aan Sydney en Melbourne met een fly-drive door de prachtige natuur van Tasmanië. U doorkruist de indrukwekkende natuur van Cradle Mountain N.P en wandelt over de verlaten stranden van Freycinet National Park. Duik in de historie in Strahan en Port Arthur en geniet overal van de heerlijke lokale producten!

Dag 1: Amsterdam – Sydney
U vertrekt vandaag naar Australië en vliegt met overstap naar Sydney, waar u de volgende dag aankomt.

Dag 2: Aankomst Sydney
Na aankomst in Sydney gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel, dat in het centrum is gelegen.

Overnachting:
Standaard: Travelodge Hotel Sydney Wynyard
Upgrade: Radisson Blu Plaza Hotel


Dag 3 en 4: Sydney
Twee dagen om Sydney te verkennen. De stad Sydney is prachtig gelegen rondom de natuurlijke haven. Zeilboten en andere schepen bepalen hier het beeld. Het is een metropool met het karakter van een kleine stad. Een stad met een levendige kunstscene, prestigieuze musea, legendarische stranden en eindeloos veel parken. Uw bezoek aan Sydney mag zich dan ook niet beperken tot het centrum van de stad. Juist in de kleurrijke buitenwijken, als Potts Point, Darlinghurst of Paddington leert u het echte Sydney kennen. Of neem de bus naar een van de buitenwijk en wandel er langs het strand van Bondi, Manly of Coogee. Deze stranden zijn ook populair bij surfers!

Overnachting:
Standaard: Travelodge Hotel Sydney Wynyard
Upgrade: Radisson Blu Plaza Hotel

Dag 5: Sydney – Hobart
Vandaag begint uw ontdekkingsreis in Tasmanië. U gaat terug naar de luchthaven voor de doorvlucht naar Hobart. Transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel.

Overnachting:
Standaard: Lodge on Elizabeth
Upgrade: Salamanca Suites

Dag 6: Hobart
De hele dag in Hobart en omgeving. Struin door de drukke haven, geniet van verse vis en bekijk de oude pakhuizen die zijn omgebouwd tot unieke vijfsterrenhotels en galleries. Bij Salamanca Place vindt u funky boetieks en hippe cafés. Op zaterdag vindt hier een levendige markt plaats. Of maak een korte rit buiten de stad naar wijnhuizen en bezoek een historische brouwerij. Zie het snel veranderende lanschap terwijl u omhoog rijdt naar Mount Wellington en geniet van een prachtig uitzicht op Bruny Island en het Tasman Peninsula. Of bezoek de enorme botanische tuinen van Hobart.

Overnachting:
Standaard: Lodge on Elizabeth
Upgrade: Salamanca Suites

Dag 7: Hobart – Strahan
U verlaat Hobart en rijdt een mooie route langs Derwent Bridge, Lake St. Clair en Nelson Falls. Strahan is een vissersdorp met een pittoreske haven en uitvalsbasis voor het Franklin-Gordon Wild Rivers National Park. In Strahan vindt u vele ambachtelijke winkels en restaurants die heerlijke lokale producten serveren. Er zijn lange stukken strand aan de wilde oceaan, enorme zandduinen omringd door de bosrijke wildernis van de westkust.

Overnachting:
Standaard: Strahan Village
Upgrade: Franklin Manor


Dag 8: Strahan
De hele dag om het Franklin-Gordon Wild Rivers National Park te verkennen. Vanaf Strahan Wharf vertrekken de boottochten door dit Werelderfgoed. Of maak een tochtje met de West Coast Wilderness Railway door de wildernis. Strahan heeft een rijke historie, vol verhalen van gevangen en pioniers. Op het nabijgelegen Sarah Island vindt u de overblijfselen van een beruchte gevangenis.

Overnachting:
Standaard: Strahan Village
Upgrade: Franklin Manor


Dag 9: Strahan - Cradle Mountain N.P.
U verlaat de wilde westkust en bereikt het Alpine Plateaum een gebied vol oude mijnstadjes. U doorkruist een gebied dat vrijwel onaangetast is door de moderne beschaving. Pas in de afgelopen 50 jaar zijn er goede wegen in dit deel van Tasmanië aangelegd! Uw eindbestemming is het prachtige berglandschap van Cradle Mountain Lake St. Clair National Park.

Overnachting:
Standaard: Cradle Mountain Wilderness Village (cottage)
Upgrade: Peppers Cradle Mountain Lodge (cabin)


Dag 10: Cradle Mountain National Park
Het Cradle Mountain National Park is zonder twijfel een van de mooiste wildernisgebieden van Tasmanië. Van het ruige berggebied rondom Cradle Mountain tot de heuvels rondom het heldere water van Crater Lake. Cradle Mountain National Park is een paradijs voor wandelaars, maak een korte wandeling voor de Cradle Valley of loop rond Dove Lake. Mogelijk kruist een wallaby, wombat of mierenegel uw pad!

Overnachting:
Standaard: Cradle Mountain Wilderness Village (cottage)
Upgrade: Peppers Cradle Mountain Lodge (cabin)

Dag 11: Cradle Mountain National Park - Launceston
U verlaat Cradle Mountain National Park en komt in Sheffield, met de historische muurschilderingen. Proef de producten van de regio in de Ashgrove Cheese Farm en de Christmas Hills Raspberry Farm. Launceston is een charmante stad, gelegen aan de Tamar River.

Overnachting:
Standaard: Leisure Inn Penny Royal
Upgrade: Sebel Launceston

Dag 12: Launceston
Breng de dag door in Launceston en omgeving. Wandel door het centrum langs de vele historische gebouwen of zoek het avontuur op in de Cataract Gorge, waar u kunt wandelen, kanoën of abseilen. Wilt u kennismaken met de heerlijke Tasmaanse wijnen? Dan bieden de wijnhuizen in de Tamar Valley hiervoor vele mogelijkheden.

Overnachting:
Standaard: Leisure Inn Penny Royal
Upgrade: Sebel Launceston


Dag 13: Launceston – Swansea/Freycinet N.P.
Vandaag arriveert u aan de oostkust, vol adembenemende stranden en verlaten baaien. Wij raden u aan de weg te volgen via de Chain of Lagoons, Bicheno en Freycinet National Park, om zo optimaal van al het moois te genieten. Kiest u voor standaardaccommodaties, dan eindigt de dag in het historische plaatsje Swansea. Bij verblijf in de upgrade accommodaties overnacht u midden in Freycinet National Park, in de unieke Freycinet Lodge.

Overnachting:
Standaard: Meredith House
Upgrade: Freycinet Lodge (cabin)

Dag 14: Swansea / Freycinet National Park
Wij raden u aan de dag door te brengen in Freycinet National Park. Geniet van het strand in de spectaculaire Wineglass Bay, maak een wandeling door het bergachtige achterland of spot de vele unieke vogels in het Moulting Lagoon Game Reserve.

Overnachting:
Standaard: Meredith House
Upgrade: Freycinet Lodge (cabin)


Dag 15: Swansea/Freycinet N.P. – Hobart
Vandaag kunt u een bezoek brengen aan de historische gevangenis van Port Arthur. Hier komt de roemruchtige 19e eeuw tot leven, toen de Britten meer dan 12.000 gevangenen deporteerden naar deze gevangenis. De dag eindigt in Hobart.

Overnachting:
Standaard: Lodge on Elizabeth
Upgrade: Salamanca Suites

Dag 16: Hobart – Melbourne
U gaat terug naar de luchthaven waar u de huurauto inlevert. Doorvlucht naar Melbourne, de culturele hoofdstad van Australië. U kunt Melbourne het beste te voet verkennen. Wandel door het centrum en ontdek de vele kleine steegjes, met leuke cafés, galeries en boetieks.

Overnachting:
Standaard: Travelodge Melbourne Southbank
Upgrade: The Jazz Corner Hotel.


Dag 17 en 18: Melbourne
De hele dag om Melbourne te verkennen. Na een verkenningstocht door het centrum kunt u ook de tram nemen naar het strand van St. Kilda of kies voor een rondwandeling met een lokale gids.

Overnachting:
Standaard: Travelodge Melbourne Southbank
Upgrade: The Jazz Corner Hotel


Dag 19: Melbourne – Amsterdam
U gaat op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

Dag 20: Aankomst Amsterdam.

Uw reis op maat
Deze reis is slechts een voorbeeld. Wilt u deze route aanpassen of uw eigen reis samenstellen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Graag bespreken wij met u uw reiswensen.

Ook indien u met kinderen reist, stellen wij graag een offerte op maat voor u samen, inclusief de kinderkortingen die van toepassing zijn op bijv. vluchten en accommodatie

Tasmania Discovery

Tijdens deze fly-drive logeert u in sfeervolle 3 sterren (standaard) of 4 sterren (upgrade) hotels en lodges. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest geboekte accommodaties tijdens de route. Deze accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving).

Accommodaties - standaard
 • Sydney – Travelodge Wynyard
 • Hobart – Lodge on Elizabeth, inclusief continentaal ontbijt
 • Strahan – Strahan Village
 • Cradle Mountain – Cradle Mountain Wilderness Village, cottage
 • Launceston - Leisure Inn Penny Royal
 • Swansea – Meredith House, inclusief ontbijt
 • Melbourne - Travelodge Southbank

 • Accommodaties - upgrade
 • Sydney – Radisson Blu Plaza Hotel
 • Hobart – Salamanca Suites
 • Strahan – Franklin Manor, inclusief continentaal ontbijt
 • Cradle Mountain – Peppers Cradle Mountain Lodge, pencil pine cabin inclusief ontbijt
 • Launceston - Sebel Launceston
 • Fraycinet National Park – Freycinet Lodge, Freycinet Cabin inclusief ontbijt
 • Melbourne - The Jazz Corner Hotel

 • centraal-australie-1

  Australie

  Reis met DreamTravels naar Australië. Wij hebben jarenlange reiservaring in Australië,    tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een luxe lodge of een bijzondere accommodatie midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips! 

  Op deze website vindt u een selectie van onze reizen. Wilt u nu meer weten, neem dan contact met ons op voor een reis op maat! U bent altijd (op afspraak) bij ons welkom op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.

   

  Vanaf-prijs standaardaccommodaties: € 2995,-
  Vanaf-prijs upgrade accommodaties: € 3495,-

  Inbegrepen

  - retourvlucht Amsterdam - Sydney/Sydney – Hobart – Melbourne / Melbourne - Amsterdam en v.v.
  - luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
  - 11 dagen autohuur, type Compact op basis van All-Inclusive
  - alle overnachtingen
  - Engelstalig informatiepakket, ter plaatse te ontvangen
  - ETA-visum voor Australië

  Niet inbegrepen
  - overige maaltijden
  - eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
  - entreegelden nationale parken
  - persoonlijke uitgaven
  - reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
  - bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

  Zie de hoogtepunten van 'The Natural State' tijdens deze flydrive. U combineert een bezoek aan Sydney en Melbourne met een fly-drive door de prachtige natuur van Tasmanië. U doorkruist de indrukwekkende natuur van Cradle Mountain N.P en  wandelt over de verlaten stranden van Freycinet National Park. Duik in de historie in Strahan en Port Arthur en geniet overal van de heerlijke lokale producten!

  Dag 1: Amsterdam - Sydney

  Dag 2: Aankomst Sydney

  Dag 3 en 4: Sydney

  Dag 5: Sydney - Hobart

  Dag 6: Hobart

  Dag 7: Hobart - Strahan

  Dag 8: Strahan

  Dag 9: Strahan -  Cradle Mountain N.P.

  Dag 10: Cradle Mountain National Park

  Dag 11: Cradle Mountain National Park - Launceston

  Dag 12: Launceston

  Dag 13: Launceston - Swansea/Freycinet N.P.

  Dag 14: Swansea / Freycinet National Park

  Dag 15: Swansea/Freycinet N.P. - Hobart

  Dag 16: Hobart - Melbourne
  Dag 17 en 18:  Melbourne

  Dag 19: Melbourne - Amsterdam

  Dag 20: Aankomst Amsterdam.

  2017 Style in Travel

  Style in Travel
  Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie