Autohuur Amerika

De huurauto is er voor iedereen die alles uit zijn of haar vakantie wil halen. Om vrij te zijn en om op eigen houtje de omgeving te verkennen. Wij adviseren hertz-logou de auto van te voren te reserveren, zeker in het hoogseizoen. De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuur maatschappij voor u klaar. Dit kan op de luchthaven van aankomst zijn of op een plaats dicht bij uw accommodatie. Ook is het mogelijk om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze ophaalt.

DreamTravels werkt in de USA  samen met Hertz. Een garantie voor kwaliteit en zekerheid! Hertz heeft een groot aantal kantoren in het hele land en beschikt over een modern wagenpark.

Klik op de onderstaande links om alle informatie te zien.

Autohuurvoorwaarden_Hertz USA

De getoonde voertuigen zijn voorbeelden. Specifieke modellen binnen een autocategorie kunnen verschillen in beschikbaarheid en opties, zoals het aantal zitplaatsen en, bagagecapaciteit.

 

Hertz_USA_AHertz_USA_BHertz_USA_CHertz_USA_DHertz_USA_E6Hertz_USA_FHertz_USA_GHertz_USA_IHertz_USA_LHertz_USA_L4Hertz_USA_MHertz_USA_P6Hertz_USA_U4Hertz_USA_VHertz_USA_V4Hertz_USA_V6Hertz_USA_W6Hertz_USA_Q4Hertz_USA_RHertz_USA_S6Hertz_USA_THertz_USA_T6Hertz_USA_U

Alle bovenstaande prijzen, autohuur groepen en voorwaarden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie