Atlantic Canada & Newfoundland Adventure

Combineer een fly-drive door de provincies Nova Scotia en New Brunswick met een bezoek aan de spectaculaire natuur van Newfoundland. Doorkruis landelijke gebieden met slaperige dorpjes en rijdt langs een fotogenieke kustlijn vol witte vuurtorens. In Newfoundland ziet u de natuurpracht van Gros Morne en Terra Nova National Park. Kijk uit over de zee en wellicht ziet u een walvis of ijsberg voor de kust. Dit is de ultieme reis voor natuurliefhebbers!

Dag 1: Amsterdam - Halifax
U vertrekt vanuit Amsterdam naar Halifax. Na aankomst haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw centraal gelegen hotel. De rest van de dag kunt u Halifax verkennen. Deze havenstad was ook de toegangspoort van Canada tot de wereld. U kunt langs het water lopen, over de gezellige promenade langs de oude pakhuizen. Voor de kust liggen nu vissersboten en marineschepen.

Overnachting:
Standaard: Atlantica Hotel Halifax of gelijkwaardig
Upgrade: The Prince George Hotel of gelijkwaardig


Dag 2: Halifax - White Point
De verborgen havens en baaien omringd door rotsen maken de zuidkust van Nova Scotia tot een toevluchtsoord voor piraten en smokkelaars. U rijdt vandaag over een mooie kustweg langs het veel gefotografeerde vissersdorpje en het elegante plaatsje Chester. In Mahone Bay en Lunenburg vindt u nog veel gebouwen uit de 18e eeuw. Het oude centrum van Lunenburg staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Overnachting: White Point Beach Resort of gelijkwaardig

Dag 3: Kejimkujik National Park
Vandaag bezoekt u een van de twee bijzondere nationale parken. In het binnenland vindt u Kejimkujik National Park, een mooi natuurgebied met 380 m2 aan bossen, meren en rivieren. Rotsschilderingen en een oude begraafplaats bewijzen dat dit gebied bijna 5000 jaar geleden reeds bewoond was. U kunt hier heerlijk wandelen, maar ook, zoals vele Canadezen, een kano huren. In het park vindt u een van de oudste kanoroutes van het land. De Kejimkujik Seaside Adjunct beschermt een 22 km2 groot kustgebied met prachtige stranden, helderblauw water en een indrukwekkende flora en fauna. Wilde bloemen bedekken er de velden, terwijl de zeehonden spelen langs de kust.

Overnachting: White Point Beach Resort of gelijkwaardig

Dag 4: Kejimkujik National Park - Digby
In de Bay of Fundy komen acht soorten walvissen en dolfijnen voor. U kunt een boottocht maken op zoek naar deze bijzondere dieren. Of bezoek Annapolis Royal, de oudste continu bewoonde stad van Canada.

Overnachting:
Standaard: Harbourview Inn of gelijkwaardig
Upgrade: Digby Pines Golf Resort & Spa of gelijkwaardig


Dag 5: Digby -  Fredericton
De veerboot (inbegrepen) brengt u over de Bay of Fundy naar Saint John, New Brunswick. U overnacht in de rustige provinciehoofdstad Fredericton. De Beaverbrook Art Gakkery is hier zeker een bezoek waard.

Overnachting: Delta Fredericton of gelijkwaardig

Dag 6: Fredericton - Kouchibouguac National Park
Vandaag bereikt u het ‘land van de houthakkers’, het beboste binnenland van New Brunswick. U volgt de Miramichi Rivier, beroemd om de vele zalm, op weg naar Kouchibouguac National Park. Hier vindt u lange zandstranden en warm zeewater, dat wellicht om een duik vraagt.

Overnachting:
Standaard: L’Ancrage B&B of gelijkwaardig
Upgrade: Les Chalets du Havre of gelijkwaardig


Dag 7: Kouchibouguac National Park - Moncton/Shediac
Van het kalme water van de Kouchibouguac-regio naar de machtige Bay of Fundy, bekend om de grootste getijdeverschillen ter wereld. Bij de Hopewell Rocks kunt u deze het beste ervaren. Hier kunt u bij laag tij over de zeebodem lopen, naar de bijzondere rotsformaties. Twee maal per dag stroomt dit gebied weer volledig onder water. Fundy National Park is een natuurparadijs met steile kliffen, bossen, groene weides en heldere rivieren. Een heerlijk wandelgebied.

Overnachting: Little Shemogue Country Inn of gelijkwaardig

Dag 8: Moncton/Shediac - Alberton/O’Leary
De 13 kilometer lange Confederation Bridge brengt u op Prince Edward Island. Deze kleine provincie staat bekend om de eindeloze zandstranden, kleine boerderijen en pittoreske landwegen. PEI staat tevens bekend om de prachtige kleurschakeringen. De rode aarde, groene velden en blauwe luchten en oceaan leveren prachtige plaatsjes op.

Overnachting: Rodd Mill River Resort of gelijkwaardig

Dag 9: Alberton/O’Leary - Montague
Vandaag kunt u het rustige Westen van de provincie verkenne. Hier torenen de rode zandstenen rotsen hoog uit boven de Gulf of St. Lawrence. Restaurants serveren hier verse vis met uitzicht op de witte duinen van Cedar Dunes Provincial Park. Ook kunt u een bezoek brengen aan Prince Edward Island National Park of het beroemde huis van Anne of the Green Gables bekijken.

Overnachting: Rodd Brudenell River Resort of gelijkwaardig

Dag 10: Montague - Sydney
Met de veerboot gaat u terug naar Nova Scotia (niet inbegrepen). Vervolgens rijdt u oostwaarts naar Cape Breton Island. Langzaamaan maken de glooiende heuvels plaats voor het ruigere landschap van Cape Breton Island. Wist u dat dit deel van Nova Scotia de grootste populatie visarenden van Oost-Canada heeft.

Overnachting: Cambridge Suites Hotel Sydney of gelijkwaardig

Dag 11: Sydney - Port aux Basques
Vandaag staat de overtocht naar Newfoundland op het programma. Na een tocht van 5-6 uur doemt het plaatsje Port aux Basques al eerste op, tegen de rotsen. In Newfoundland vindt u het meest spectculaire wildernisgebied van Atlantisch Canada.

Overnachting:
Standaard: St. Christopher’s Hotel of gelijkwaardig
Upgrade: Cape Anguille Lighthouse Inn of gelijkwaardig


Dag 12: Port aux Basques - Gros Morne National Park
Gros Morne National Park is een van de mooiste nationale parken van Canada. Diepe fjorden, ruige rotskusten en hoge bergen vormen een adembemend landschap. Niet voor niets is het door Unesco tot Werelderfgoed benoemd. Het park is eenvoudig te verkennen over het uitgebreide netwerk van auto- en wandelwegen.

Overnachting:
Standaard: View Hotel of gelijkwaardig
Upgrade: Neddies Harbour Inn of gelijkwaardig


Dag 13: Gros Morne National Park
Nog een dag om te genieten van het spectaculaire landschap van Gros Morne National Park. Begin uw dag met een bezoek aan het bezoekerscentrum en laat u informeren over de verschillende manieren om het park te verkennen. Wandel door het buitenaardse landschap van The Tablelands, tussen de rotsblokken uit de aardmantel die hier over een oppervlakte van 80 vierkante kilometer verspreid zijn. Maak een boottocht door de Western Western Brook Pond of trek uw wandelschoenen aan en maak een lange wandeling door het fjordenlandschap.

Overnachting:
Standaard: View Hotel of gelijkwaardig
Upgrade: Neddies Harbour Inn of gelijkwaardig


Dag 14: Gros Morne National Park - Twillingate
De reis vandaag voert u door eindeloze bossen, langs meren en rivieren en door het gebied waar ooit de Beothuk-indianen leefden. U passeert een reeks kleine eilanden, verbonden door bruggen, op weg naar Twillingate. Na elke bocht treft u weer een ander prachtig uitzicht.

Overnachting:
Standaard: Harbour Lights Inn of gelijkwaardig
Upgrade: Anchor Inn of gelijkwaardig


Dag 15: Twillingate - Terra Nova National Park
U volgt de kustweg langs ‘Iceberg Alley’. Tot diep in de zomer kunt u hier de ijsbergen zien die voor de kust passeren. In Terra Nova National Park, aan de oostkust van de provincie, doorsnijden diepe fjorden door een heuvelachtig kustlandschap. Regelmatig worden hier walvissen voor de kust gezien. Tijdens een boottocht kunt u met een gids op zoek naar deze en andere dieren die voor de kust leven.

Overnachting:
Standaard: Clode Sound Motel of gelijkwaardig
Upgrade: Inn at Happy Adventure of gelijkwaardig

Dag 16: Terra Nova National Park - St. John’s
Na een paar fantastische dagen in de natuur zoekt u de bewoonde wereld op in St. John’s, de hoofdstad van de provincie Newfoundland/Labrador. Het is een stal vol historie, met kronkelende kleurrijke straatjes.

Overnachting:
Standaard: Quality Hotel Harbourview of gelijkwaardig
Upgrade: The Sheraton Newfoundland of gelijkwaardig


Dag 17: St. John’s
Vandaag kunt u een wandeling maken naar Signal Hill, door The Battery, waar kleine houten huisjes zich nog altijd heldhaftig vastklampen aan de steile rotswanden. De Cabot Tower waakt nog steeds over Signal Hill, waar in de 19e en 20e eeuw militairen de kust bewaakten. Cape Spears, de meest oostelijke punt van Canada, is ook zeker een bezoek waard. In St. John’s kunt u verder uitstekend winkelen en ’s avonds vragen de restaurants in George Street om een bezoek.

Overnachting:
Standaard: Quality Hotel Harbourview of gelijkwaardig
Upgrade: The Sheraton Newfoundland of gelijkwaardig


Dag 18: St. John’s - veerboot naar Nova Scotia
U verlaat de stad en komt bij St. Mary’s Ecological Reserve, waar u de nesten van tienduizenden zeevogels kunt aanschouwen. In de middag gaat u aan boord van de nachtboot, die u terugbrengt naar Nova Scotia

Overnachting: aan boord

Dag 19: veerboot - Baddeck
Op weg naar Baddeck kunt u een uitstapje maken naar Louisbourg. Tussen juni en september laten acteurs hier de tijden van 1744 herleven. De dag eindigt in het resortstadje Baddeck aan Bras d’Or Lake. Dit plaatsje kreeg bekendheid door het zomerverblijf van Alexander Bell, de uitvinder van de telefoon.

Overnachting:
Standaard: Hunter Mountain Chalet of gelijkwaardig
Upgrade: Auberge Gisele’s Inn of gelijkwaardig


Dag 20: Baddeck - Cheticamp/Glenville
Volg de indrukwekkende kustlijn tijdens een rit over de Cabot Trail, een van de mooiste wegen van Canada. Terwijl de weg van zeeniveau tot een hoogte van 500 meter klimt, passeert u watervallen en heldere riviertjes. Ondereg heeft u grote kans om elanden te zie en wellicht spot u een walvis voor de kust.

Overnachting:
Standaard: L’Auberge Doucet Inn of gelijkwaardig
Upgrade: Maisin Fiset of gelijkwaardig


Dag 21: Cheticamp/Glenville - Halifax
Vanuit Cheticamp vertrekken boottochten op zoek naar de walvissen. Deze ochtend kunt u indien gewenst deelnemen aan zo’n boottocht (niet inbegrepen). Vervolgens volgt u de over van Bras d’Or Lake, voordat u de oversteek maakt, terug naar Nova Scotia. Door een glooiend landschap vol boerderijen en kleine dorpjes rijdt u terug naar Halifax.

Overnachting:
Standaard: Atlantica Hotel Halifax of gelijkwaardig
Upgrade: The Prince George Hotel of gelijkwaardig


Dag 22: Halifax - Amsterdam
In de loop van de dag gaat u terug naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 23: Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Atlantic Canada & Newfoundland Adventure

Hotels
Tijdens deze fly-drive logeert u in goede 3 of 4 sterren hotels.

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest geboekte accommodaties tijdens de route. Deze accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Hou er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve accommodatie lijst ontvangt u bij uw reispapieren.

Standaard Accommodaties
 • Halifax – Atlantica Hotel Halifax of gelijkwaardig
 • Kejimkujik National Park - White Point Beach Resort of gelijkwaardig
 • Digby- Harbourview Inn of gelijkwaardig
 • Fredericton - Delta Fredericton of gelijkwaardig
 • Kouchibouguac National Park - L’Ancrage B&B of gelijkwaardig
 • Moncton/Shediac - Little Shemogue Country Inn of gelijkwaardig
 • Alberton/O’Leary - Rodd Mill River Resort of gelijkwaardig
 • Montague - Rodd Brudenell River Resort of gelijkwaardig
 • Sydney - Cambridge Suites Hotel Sydney of gelijkwaardig
 • Port aux Basques - St. Christopher’s Hotel of gelijkwaardig
 • Gros Morne NP: The View Motel of gelijkwaardig
 • Twillingate – Harbour Lights Inn of gelijkwaardig
 • Terra Nova National Park - Clode Sound Motel of gelijkwaardig
 • St. John’s – Quality Hotel Harbourview of gelijkwaardig
 • Baddeck – Hunter Mountain Chalet of gelijkwaardig
 • Cheticamp/Glenville - L’Auberge Doucet Inn of gelijkwaardig
 • Halifax – Atlantica Hotel Halifax of gelijkwaardig

 • Upgrade Accommodaties
 • Halifax - The Prince George Hotel of gelijkwaardig
 • Kejimkujik National Park - White Point Beach Resort of gelijkwaardig
 • Digby - Digby Pines Golf Resort & Spa of gelijkwaardig
 • Fredericton – Delta Fredericton of gelijkwaardig
 • Kouchibouguac National Park - Les Chalets du Havre of gelijkwaardig
 • Moncton/Shediac - Little Shemogue Country Inn of gelijkwaardig
 • Alberton/O’Leary - Rodd Mill River Resort of gelijkwaardig
 • Rodd Brudenell River Resort of gelijkwaardig
 • Sydney - Cambridge Suites Hotel Sydney of gelijkwaardig
 • Port aux Basques: Cap Anguille Lighthouse Inn of gelijkwaardig
 • Gros Morne National Park - Neddies Harbour Inn of gelijkwaardig
 • Twillingate – Anchor Inn of gelijkwaardig
 • Terra Nova National Park - Inn at Happy Adventure of gelijkwaardig
 • St. John’s - The Sheraton Newfoundland of gelijkwaardig
 • Baddeck - Auberge Gisele’s Inn of gelijkwaardig
 • Cheticamp/Glenville - Maison Fiset of gelijkwaardig
 • Halifax - The Prince George Hotel of gelijkwaardig
 • Fogo Island - bijzonder overnachten

  Onderbreek uw reis en verblijf een paar nachten op een wel heel bijzondere locatie.Fogo Island Inn behoort tot de meest bijzondere accommodaties ter wereld. De Inn valt op door de bijzondere architectuur en het moderne design. Dit vijfsterrenhotel biedt een zeer comfortabele overnachtingsplaats voor natuurliefhebbers. Fogo Island is een klein eiland, 35 kilometer breed, 24 kilometer lang. U vindt er een unieke flora en fauna, die uitstekend gedijt in de verlaten wildernis en het ijskoude zeewater. Het subarctische landschap vormt het leefgebied van kariboes en vossen en langs de kust zijn in het voorjaar walvissen en ijsbergen te zien. Wilde bloemen kleuren dan het eiland, terwijl in het najaar het eiland bedekt is met wilde bessen. De geïsoleerde ligging maakt dat het eiland een unieke historie heeft. In de Fogo Island Inn wordt de moderne architectuur en comfort op unieke wijze vermengd met deze historie en de verhalen van de lokale bevolking. Niet voor niets wordt de accommodatie een ‘Inn’ genoemd. Ook de locals vinden regelmatig hun weg naar de Fogo Island Inn voor een bruiloft, concert of andere voorstelling.
  Indicatieprijs per persoon per nacht: € 575,-. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

  Fogo Island
  atlantischcanada-2

  Atlantisch Canada

  Ontdek het land van de vissersdorpjes, prachtige kusten en onbeperkt kreeft eten.
  De provincies van Atlantisch Canada, New Brunswick, Newfoundland & Labrador en Nova Scotia zijn zeer verschillend, maar hebben alleen hun eigen charme, hun spectaculaire, soms ruige, landschappen en fascinerende geschiedenis. Van landelijke gebieden met slaperige dorpjes tot een fotogenieke kustlijn vol witte vuurtorens. Door heel Atlantisch Canada vindt u antiekwinkels en boerenmarkten in kleine vissersdorpjes. Kijk uit over de zee en wellicht ziet u een walvis of papegaaiduikers. Verse vis en zeedieren staan dagelijks op het menu, geniet er van oesters of heerlijke kreeft.

  In Nova Scotia bent u nergens verder dan 60 kilometer van de oceaan verwijderd. U vindt hier een heel andere wereld. In de Bay of Fundy ziet u de hoogste getijdeverschillen in de wereld en in het binnenland de prachtige natuur van Kejimkujik National Park. Verspreid over de provincie liggen bekroonde wijnhuizen en restaurants van wereldklasse. En in de steden en dorpen hoort u overal muziek, geïnspireerd op de muziek van de Schotse en Ierse voorouders.

  In New Brunswick wisselen glooiende weilanden en ongerepte wildernis elkaar af. Veehouderijen bepalen hier het landschap, terwijl heldere rivieren de wildernisgebieden doorkruisen;  populair bij kanovaarders en de plek om op zalm te vissen. De steden in New Brunswick zijn echte studentensteden, levendig en met een nodige dosis 'joie de vivre'

  Het slaperige Prince Edward Island vormde de inspiratie voor het boek 'Anne of Green Gables'. Een romantisch eiland met groene velden en witte stranden.

  Wie op zoek is naar een combinatie van slaperige vissersdorpjes en een ruige, onherbergzame wildernis, kiest voor een vakantie in Newfoundland & Labrador. Deze eigenzinnige provincie - het heeft een eigen tijdzone en dialect - is op geen enkele wijze te vergelijken met de andere provincies van Atlantisch Canada. De fjorden van het Gros Morne National Park vallen zonder twijfel onder de meest spectaculaire natuurgebieden van Canada. Aan de oostkust heeft u, tot diep in de zomer, kans om enorme ijsbergen voorbij te zien drijven. In het binnenland dwalen kuddes kariboe over de toendra, terwijl voor de kust walvissen en papegaaiduikers leven.

  Atlantisch Canada is een ideaal gebied voor het maken van een fly-drive. De afstanden zijn er relatief kort, maar de afwisseling is groot. U kunt een vakantie in Nova Scotia uitstekend combineren met een fly drive door New Brunswick en Prince Edward Island. Heeft u meer tijd tot uw beschikking, dan behoort ook een combinatie met Newfoundland tot de mogelijkheden. De echte avonturiers en natuurliefhebbers raden wij aan om de gehele vakantie in Newfoundland door te brengen.

  Bent u op zoek naar knusse accommodaties en wilt u graag in contact komen met de lokale bevolking? Dan is een reis door Atlantisch Canada echt iets voor u. Door het hele gebied vindt u een overvloed aan knusse country inns en gastvrije bed & breakfast accommodaties. Of wat dacht u van overnachten op een onbewoond eiland of in een vuurtoren? DreamTravel heeft een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld met overnachting in deze comfortabele accommodaties.

  Atlantisch is een ideaal gebied voor het maken van een fly-drive. U kunt de provincies uitstekend combineren binnen een vakantie, of neem de tijd en bezoek de bekende en minder bekende gebieden in een provincie.

  Onderstaand vindt u een selectie van ons reisaanbod naar Atlantisch Canada.

   

  atlantic-canada-discovery-6

  Nova Scotia

  In Nova Scotia bent u nergens verder dan 60 kilometer van de oceaan verwijderd. U vindt hier een heel andere wereld. In de Bay of Fundy ziet u de hoogste getijdeverschillen in de wereld en in het binnenland de prachtige natuur van Kejimkujik National Park. Verspreid over de provincie liggen bekroonde wijnhuizen en restaurants van wereldklasse. En in de steden en dorpen hoort u overal muziek, geïnspireerd op de muziek van de Schotse en Ierse voorouders.

  newfoundland-discovery-2

  Newfoundland

  Wie op zoek is naar een combinatie van slaperige vissersdorpjes en een ruige, onherbergzame wildernis, kiest voor een vakantie in Newfoundland & Labrador. Deze eigenzinnige provincie - het heeft een eigen tijdzone en dialect - is op geen enkele wijze te vergelijken met de andere provincies van Atlantisch Canada. De fjorden van het Gros Morne National Park vallen zonder twijfel onder de meest spectaculaire natuurgebieden van Canada. Aan de oostkust heeft u, tot diep in de zomer, kans om enorme ijsbergen voorbij te zien drijven. In het binnenland dwalen kuddes kariboe over de toendra, terwijl voor de kust walvissen en papegaaiduikers leven.

  atlantischcanada-2

  Atlantisch Canada

  Ontdek het land van de vissersdorpjes, prachtige kusten en onbeperkt kreeft eten.
  De provincies van Atlantisch Canada, New Brunswick, Newfoundland & Labrador en Nova Scotia zijn zeer verschillend, maar hebben alleen hun eigen charme, hun spectaculaire, soms ruige, landschappen en fascinerende geschiedenis. Van landelijke gebieden met slaperige dorpjes tot een fotogenieke kustlijn vol witte vuurtorens. Door heel Atlantisch Canada vindt u antiekwinkels en boerenmarkten in kleine vissersdorpjes. Kijk uit over de zee en wellicht ziet u een walvis of papegaaiduikers. Verse vis en zeedieren staan dagelijks op het menu, geniet er van oesters of heerlijke kreeft.

  In Nova Scotia bent u nergens verder dan 60 kilometer van de oceaan verwijderd. U vindt hier een heel andere wereld. In de Bay of Fundy ziet u de hoogste getijdeverschillen in de wereld en in het binnenland de prachtige natuur van Kejimkujik National Park. Verspreid over de provincie liggen bekroonde wijnhuizen en restaurants van wereldklasse. En in de steden en dorpen hoort u overal muziek, geïnspireerd op de muziek van de Schotse en Ierse voorouders.
  In New Brunswick wisselen glooiende weilanden en ongerepte wildernis elkaar af. Veehouderijen bepalen hier het landschap, terwijl heldere rivieren de wildernisgebieden doorkruisen;  populair bij kanovaarders en de plek om op zalm te vissen. De steden in New Brunswick zijn echte studentensteden, levendig en met een nodige dosis ‘joie de vivre’
  Het slaperige Prince Edward Island vormde de inspiratie voor het boek ‘Anne of Green Gables’. Een romantisch eiland met groene velden en witte stranden.
  Wie op zoek is naar een combinatie van slaperige vissersdorpjes en een ruige, onherbergzame wildernis, kiest voor een vakantie in Newfoundland & Labrador. Deze eigenzinnige provincie – het heeft een eigen tijdzone en dialect – is op geen enkele wijze te vergelijken met de andere provincies van Atlantisch Canada. De fjorden van het Gros Morne National Park vallen zonder twijfel onder de meest spectaculaire natuurgebieden van Canada. Aan de oostkust heeft u, tot diep in de zomer, kans om enorme ijsbergen voorbij te zien drijven. In het binnenland dwalen kuddes kariboe over de toendra, terwijl voor de kust walvissen en papegaaiduikers leven.

  Atlantisch Canada is een ideaal gebied voor het maken van een fly-drive. De afstanden zijn er relatief kort, maar de afwisseling is groot. U kunt een vakantie in Nova Scotia uitstekend combineren met een fly drive door New Brunswick en Prince Edward Island. Heeft u meer tijd tot uw beschikking, dan behoort ook een combinatie met Newfoundland tot de mogelijkheden. De echte avonturiers en natuurliefhebbers raden wij aan om de gehele vakantie in Newfoundland door te brengen.

  Bent u op zoek naar knusse accommodaties en wilt u graag in contact komen met de lokale bevolking? Dan is een reis door Atlantisch Canada echt iets voor u. Door het hele gebied vindt u een overvloed aan knusse country inns en gastvrije bed & breakfast accommodaties. Of wat dacht u van overnachten op een onbewoond eiland of in een vuurtoren? Dream Travels heeft een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld met overnachting in deze comfortabele accommodaties.


  Insider Tips


  - Verblijf bij een vuurtorenwachter
  - Overnacht in luxe op een verlaten eiland
  - Ga op zoek naar walvissen
  - Kayak met de zeeleeuwen
  - Vang uw eigen kreeft

  west-adventure-12

  Amerika

  Nieuw: GoAmerika!

  Sinds kort vindt u ons volledige aanbod aan Amerika-reizen bij onze zusterorganisatie GoAmerika! De reisspecialisten van GoAmerika hebben jarenlange reiservaring in de Verenigde Staten, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Zijj kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit een selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een luxe lodge of een bijzondere accommodatie midden in de natuur. Ook bieden zij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. De Insiders Tips!

  Onderstaand tonen wij een deel van het aanbod van GoAmerika.
  Kijk voor veel meer voorbeeldreizen op:

  www.goamerika.nl

  Kies uit een van de reizen op deze website, of neem contact op voor een reis op maat! U bent altijd (op afspraak)  welkom op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.


   

   

  Inbegrepen
  - retourvlucht Amsterdam - Halifax (o.b.v. de voordeligste klasse)
  - luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
  - 21 dagen autohuur Hertz, type compact op basis van all-inclusive
  - hotelovernachtingen
  - maaltijden volgens programma
  - ferry-overtocht van Nova Scotia naar New Brunswick
  - ferry-overtocht van Nova Scotia naar Newfoundland en v.v.
  - Engelstalige routebeschrijving

  Niet inbegrepen
  - overige maaltijden
  - eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
  - persoonlijke uitgaven
  - reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
  - bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

  Bijzonderheden
  De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra’s.

  Combineer een fly-drive door de provincies Nova Scotia en New Brunswick met een bezoek aan de spectaculaire natuur van Newfoundland. Doorkruis landelijke gebieden met slaperige dorpjes en rijdt langs een fotogenieke kustlijn vol witte vuurtorens. In Newfoundland ziet u de natuurpracht van Gros Morne en Terra Nova National Park. Kijk uit over de zee en wellicht ziet u een walvis of ijsberg voor de kust. Dit is de ultieme reis voor natuurliefhebbers!

  Dag 1: Amsterdam - Halifax
  Dag 2: Halifax - White Point
  Dag 3: Kejimkujik National Park
  Dag 4: White Point - Digby
  Dag 5: Digby - Fredericton
  Dag 6: Fredericton - Kouchibouguac National Park
  Dag 7: Kouchibouguac National Park - Moncton/Shediac
  Dag 8: Moncton/Shediac - Alberton/O'Leary
  Dag 9: Alberton/O'Leary - Montague
  Dag 10: Montague - Sydney
  Dag 11: Sydney - Port aux Basques
  Dag 12: Port aux Basques - Gros Morne National Park
  Dag 13: Gros Morne National Park
  Dag 14: Gros Morne National Park - Twillingate
  Dag 15: Twillingate - Terra Nova National Park
  Dag 16: Terra Nova National Park - St. John's
  Dag 17: St. John's
  Dag 18: St. John's -  veerboot naar Nova Scotia
  Dag 19: veerboot - Baddeck
  Dag 20: Baddeck - Cheticamp/Glenville
  Dag 21: Cheticamp/Glenville - Halifax
  Dag 22: Halifax - Amsterdam
  Dag 23: Aankomst Amsterdam

  2017 Style in Travel

  Style in Travel
  Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie