Newfoundland & Labrador Discovery

Ontdek het echte Newfoundland! Tijdens deze reis ziet u zowel de hoogtepunten als die bijzondere plekken waar weinig andere reizigers komen. Wilde dieren, diepe fjorden, ongerepte eilanden en wilde rivieren bepalen het landschap. De bevolking woont in de steden en dorpen aan de oceaan, in het binnenland zult u zich vaak alleen op de wereld voelen.

Dag 1: Amsterdam - Halifax
U vertrekt vanuit Amsterdam naar Halifax. Na aankomst haalt u de huurauto op. De rest van de dag kunt u Halifax verkennen. Deze havenstad was van oudsher de toegangspoort van Canada tot de wereld. Vanaf de gezellige kade, waar u langs oude pakhuizen wandelt, heeft u uitzicht op de schepen die voor de kust liggen. Charmante houten huisjes staan in Halifax temidden van Victoriaanse tuinen, naast moderne winkelcentra. Met vijf universiteiten is Halifax ook een levendige studentenstad.

Overnachting: Atlantica Hotel of gelijkwaardig

Dag 2: Halifax - Baddeck
U verlaat Halifax en rijdt over de Marine Drive langs een ruig kustlandschap met eilanden en zandstranden. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Sherbrooke Village, waar de oude tijden van de frontier herleven. U verkent een van de meest afgelegen delen van Nova Scotia, waaronder het kleine vissersdorpje Canso, voordat u de oversteek maakt naar Cape Breton Island. U rijdt over de brug en arriveert in het resortstadje Baddeck aan Bras d’Or Lake. Dit plaatsje kreeg bekendheid door het zomerverblijf van Alexander Bell, de uitvinder van de telefoon.

Overnachting: Inverary Resort of gelijkwaardig

Dag 3: Baddeck - Argentia
De hele dag om Cape Breton Island te verkennen . Als u geinteresseerd ben in geschiedenis, dan raden wij u aan een uitstapje te maken naar het Fortress of Louisburg, het sterkste Franse fort dat in Noord-Amerika werd gebouwd, In het zomerseizoen doen acteurs hier de 18e eeuw herleven. Aan het eind van de dag gaat u aan boord van de veerboot, voor de overtocht naar Newfoundland.

Overnachting: aan boord.

Dag 4: Argentia - Trepassey
In de ochtend komt u aan in Argentia. Het Avalon-schiereiland was een van de eerste gebieden in Newfoundland waar de ontdekkingsreizigers zich vestigden. Het is dan ook vol met verhalen van deze avonturiers. Op Castle Hill, Placentia, ziet u de overblijfselen van een Frans fort uit de zeventiende eeuw. Bij Cape St. Mary’s Ecological Reserve kunt u tot laat in de zomer de nesten van duizenden zeevogels aanschouwen.

Overnachting: The Edge of Avalon of gelijkwaardig

Dag 5: Trepassey - St. John’s
De omgeving van de vuurtoren van Trepassey leent zich uitstekend voor een picknick. Uitkijkend over de oceaan ziet u wellicht walvissen. Vanuit Bay Bulls kunt u een boottocht maken op zoek naar deze fascinerende dieren. Andere bijzondere dieren vindt u bij Witless Bay, waar meer dan 260.000 papegaaiduikers leven. De papegaaiduiker is ook de officiële vogel van Newfoundland. De dag eindigt in St. John’s, de hoofdstad van de provincie Newfoundland/Labrador. Het is een stal vol historie, met kronkelende kleurrijke straatjes. In St. John’s kunt u verder uitstekend winkelen en ’s avonds vragen de restaurants in George Street of aan de haven om een bezoek.

Overnachting: Delta St. John’s of gelijkwaardig

Dag 6: St. John’s - Trinity/Port Rexton
Het Bonavista-schiereiland is een van de mooiste delen van de provincie. Er wordt gezegd dat dit de plek is waar de Venetiaanse ontdekkingsreiziger Giovanni Caboto, beter bekend als John Cabot, in 1497 landde en dit ‘Nieuw Gevonden Land’ voor Engeland claimde. De omgeving van Trinity is het startpunt van walvisexcursies.

Overnachting: Fisher’s Loft Inn of gelijkwaardig

Dag 7: Trinity/Rexton - Twillingate
In Terra Nova National Park, aan de oostkust van de provincie, doorsnijden diepe fjorden een heuvelachtig kustlandschap. U kunt hier heerlijk wandelen over de wandelpaden door de uitgestrekte bossen en langs de ruige kustlijn. Vervolgens rijdt u over de “Road to the Isles”. U passeert een reeks kleine eilanden, verbonden door bruggen, op weg naar Twillingate. Na elke bocht treft u weer een ander prachtig uitzicht. Tot diep in de zomer kunt u hier de ijsbergen zien die voor de kust passeren.

Overnachting: Harbour Lights Inn of gelijkwaardig

Dag 8: Twillingate - Grand Falls
Verken de oude, geisoleerde kustplaatsjes en de eilanden van de Notre Dame Bay op weg naar Springdale. Onderweg kunt u de zalmen berkijken bij de legendarische Grand Falls.

Overnachting: Carriage House Inn of gelijkwaardig

Dag 9: Grand Falls - Gros Morne N.P.
U doorkruist het binnenland van Newfoundland en passeert oude bedrijfsstadjes langs de Trans-Canada Highway. De bossen hier waren ook het woongebied van de Beothuk-indianen. De kans is groot dat u tijdens u rit een eland langs de weg ziet. U overnacht vlakbij het mooie Gros Morne National Park.

Overnachting: Ocean View Hotel of gelijkwaardig

Dag 10: Gros Morne N.P. - Port au Choix/Plum Point
Nog een dag om te genieten van het spectaculaire landschap van Gros Morne National Park. Begin uw dag met een bezoek aan het bezoekerscentrum en laat u informeren over de verschillende manieren om het park te verkennen. Wandel door het buitenaardse landschap van The Tablelands, tussen de rotsblokken uit de aardmantel die hier over een oppervlakte van 80 vierkante kilometer verspreid zijn. Maak een boottocht door de Western Western Brook Pond of trek uw wandelschoenen aan en maak een lange wandeling door het fjordenlandschap. Vervolgens volgt u de Viking Trail noordwaarts. In Port au Choix is een museum gewijd aan de Dorset Eskimo’s die hier ooit leefden.

Overnachting: Sea Echo of gelijkwaardig

Dag 11: Port au Choix/Plum Point - L’Anse-au-Clair
U maakt de oversteek naar Labrador, een van de laatste wildernisgebieden ter wereld! Een overtocht van 1,5 uur brengt u in Blanc Sablon in de provincie Québec. In korte tijd rijdt u de grens over naar het vissersplaatsje L’Anse au Claire in Labrador.

Overnachting: Northern Ligths Inn of gelijkwaardig

Dag 12: Zuid-Labrador
U verkent de zuidkust van Labrador. In L’Anse Amour vindt u een van de mooiste vuurtorens van Canada, evenals het oudste grafmonument in Noord-Amerika, 9000 jaar oud. U passeert kleine nederzettingen en heldere rivieren vol zalmen op weg naar Red Bay, ooit een walvisstation.

Overnachting: Northern Ligths Inn of gelijkwaardig

Dag 13: L’Anse-au-Clair - Quirpon Island
U keert per veerboot terug naar Newfoundland en rijdt verder naar St. Anthony. Hier maakt u wederom een korte overtocht naar Quirpon Island. De komende 2 nachten verblijft u op een wel heel bijzondere locatie, op dit verlaten eiland in de voormalige woning van de vuurtorenwachter.

Overnachting: Quirpon Lighthouse Inn

Dag 14: Quirpon Island
De hele dag op dit unieke eiland. Quirpon Island is een van de beste plaatsen om de ijsbergen te zien in de Iceberg Alley. Hier kunt u vaak tot zelfs in de herfst ijsbergen zien. Walvissen komen in de zomer regelmatig voor langs de kust en komen vaak tot vlakbij de rotsen. Naast bultruggen en noordelijke dwergvinvissen leven hier wel zeker 27 andere walvissoorten. Vanuit het verwarmde whale watching station kunt u in alle rust de dieren bewonderen.

Overnachting: Quirpon Lighthouse Inn

Dag 15: Quirpon Island - Gros Morne National Park
U reist weer zuidwaarts over de Viking Trail. Onderweg kunt u de L’Anse aux Meadows National Historic Site bezoeken, zover bekend de enige Viking-nederzetting in Noord-Amerika.

Overnachting: Ocean View Hotel of gelijkwaardig

Dag 16: Gros Morne National Park - Port aux Basques
U doorkruist de Long Range Mountains en rijdt door de Codroy Valley naar Port aux Basques, een eeuwenoud vissersdorpje, ooit gesticht door Baskische vissers.

Overnachting: St. Chistopher’s Hotel of gelijkwaardig

Dag 17: Port aux Basques - Sydney
Een ferry-overtocht van 5-6 uur brengt u terug naar het vastenland van Canada. U komt aan in Sydney, voor overnachting.

Overnachting: Cambridge Suites Hotel Sydney of gelijkwaardig

Dag 18: Sydney - Halifax
U rijdt terug naar Halifax voor de laatste overnachting.

Overnachting: Atlantica Hotel of gelijkwaardig

Dag 19: Halifax - Amsterdam
U rijdt terug naar de luchthaven waar u de huurauto inlevert. Terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 20: Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Newfoundland & Labrador Discovery

Tijdens deze fly-drive logeert u in goede 3 sterren hotels en 2 nachten op het verlaten Quirpon Island.

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest geboekte accommodaties tijdens de route. Deze accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Hou er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve accommodatie lijst ontvangt u bij uw reispapieren.

 • Halifax: Atlantica Hotel of gelijkwaardig
 • Baddeck: Inverary Resort of gelijkwaardig
 • Trepassey: The Edge of Avalon of gelijkwaardig
 • St. John’s: Delta St. John’s of gelijkwaardig
 • Trinity/Port Rexton: Fisher’s Loft Inn of gelijkwaardig
 • Twillingate: Harbour Lights Inn of gelijkwaardig
 • Port au Choix/Plum Point: Sea Echo of gelijkwaardig
 • L’Anse-au-Clair: Northern Ligths Inn of gelijkwaardig
 • Quirpon Island: Quirpon Lighthouse Inn
 • Gros Morne NP: Ocean View Hotel of gelijkwaardig
 • Port aux Basques: St. Chistopher’s Hotel of gelijkwaardig
 • Sydney: Cambridge Suites Hotel Sydney of gelijkwaardig
 • Halifax: Atlantica Hotel of gelijkwaardig
 • Atlantica Hotel Halifax

  Fogo Island - bijzonder overnachten

  Onderbreek uw reis en verblijf een paar nachten op een wel heel bijzondere locatie.Fogo Island Inn behoort tot de meest bijzondere accommodaties ter wereld. De Inn valt op door de bijzondere architectuur en het moderne design. Dit vijfsterrenhotel biedt een zeer comfortabele overnachtingsplaats voor natuurliefhebbers. Fogo Island is een klein eiland, 35 kilometer breed, 24 kilometer lang. U vindt er een unieke flora en fauna, die uitstekend gedijt in de verlaten wildernis en het ijskoude zeewater. Het subarctische landschap vormt het leefgebied van kariboes en vossen en langs de kust zijn in het voorjaar walvissen en ijsbergen te zien. Wilde bloemen kleuren dan het eiland, terwijl in het najaar het eiland bedekt is met wilde bessen. De geïsoleerde ligging maakt dat het eiland een unieke historie heeft. In de Fogo Island Inn wordt de moderne architectuur en comfort op unieke wijze vermengd met deze historie en de verhalen van de lokale bevolking. Niet voor niets wordt de accommodatie een ‘Inn’ genoemd. Ook de locals vinden regelmatig hun weg naar de Fogo Island Inn voor een bruiloft, concert of andere voorstelling.
  Indicatieprijs per persoon per nacht: € 575,-. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

  Fogo Island
  atlantischcanada-2

  Atlantisch Canada

  Ontdek het land van de vissersdorpjes, prachtige kusten en onbeperkt kreeft eten.
  De provincies van Atlantisch Canada, New Brunswick, Newfoundland & Labrador en Nova Scotia zijn zeer verschillend, maar hebben alleen hun eigen charme, hun spectaculaire, soms ruige, landschappen en fascinerende geschiedenis. Van landelijke gebieden met slaperige dorpjes tot een fotogenieke kustlijn vol witte vuurtorens. Door heel Atlantisch Canada vindt u antiekwinkels en boerenmarkten in kleine vissersdorpjes. Kijk uit over de zee en wellicht ziet u een walvis of papegaaiduikers. Verse vis en zeedieren staan dagelijks op het menu, geniet er van oesters of heerlijke kreeft.

  In Nova Scotia bent u nergens verder dan 60 kilometer van de oceaan verwijderd. U vindt hier een heel andere wereld. In de Bay of Fundy ziet u de hoogste getijdeverschillen in de wereld en in het binnenland de prachtige natuur van Kejimkujik National Park. Verspreid over de provincie liggen bekroonde wijnhuizen en restaurants van wereldklasse. En in de steden en dorpen hoort u overal muziek, geïnspireerd op de muziek van de Schotse en Ierse voorouders.

  In New Brunswick wisselen glooiende weilanden en ongerepte wildernis elkaar af. Veehouderijen bepalen hier het landschap, terwijl heldere rivieren de wildernisgebieden doorkruisen;  populair bij kanovaarders en de plek om op zalm te vissen. De steden in New Brunswick zijn echte studentensteden, levendig en met een nodige dosis 'joie de vivre'

  Het slaperige Prince Edward Island vormde de inspiratie voor het boek 'Anne of Green Gables'. Een romantisch eiland met groene velden en witte stranden.

  Wie op zoek is naar een combinatie van slaperige vissersdorpjes en een ruige, onherbergzame wildernis, kiest voor een vakantie in Newfoundland & Labrador. Deze eigenzinnige provincie - het heeft een eigen tijdzone en dialect - is op geen enkele wijze te vergelijken met de andere provincies van Atlantisch Canada. De fjorden van het Gros Morne National Park vallen zonder twijfel onder de meest spectaculaire natuurgebieden van Canada. Aan de oostkust heeft u, tot diep in de zomer, kans om enorme ijsbergen voorbij te zien drijven. In het binnenland dwalen kuddes kariboe over de toendra, terwijl voor de kust walvissen en papegaaiduikers leven.

  Atlantisch Canada is een ideaal gebied voor het maken van een fly-drive. De afstanden zijn er relatief kort, maar de afwisseling is groot. U kunt een vakantie in Nova Scotia uitstekend combineren met een fly drive door New Brunswick en Prince Edward Island. Heeft u meer tijd tot uw beschikking, dan behoort ook een combinatie met Newfoundland tot de mogelijkheden. De echte avonturiers en natuurliefhebbers raden wij aan om de gehele vakantie in Newfoundland door te brengen.

  Bent u op zoek naar knusse accommodaties en wilt u graag in contact komen met de lokale bevolking? Dan is een reis door Atlantisch Canada echt iets voor u. Door het hele gebied vindt u een overvloed aan knusse country inns en gastvrije bed & breakfast accommodaties. Of wat dacht u van overnachten op een onbewoond eiland of in een vuurtoren? DreamTravel heeft een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld met overnachting in deze comfortabele accommodaties.

  Atlantisch is een ideaal gebied voor het maken van een fly-drive. U kunt de provincies uitstekend combineren binnen een vakantie, of neem de tijd en bezoek de bekende en minder bekende gebieden in een provincie.

  Onderstaand vindt u een selectie van ons reisaanbod naar Atlantisch Canada.

   

  newfoundland-discovery-2

  Newfoundland

  Wie op zoek is naar een combinatie van slaperige vissersdorpjes en een ruige, onherbergzame wildernis, kiest voor een vakantie in Newfoundland & Labrador. Deze eigenzinnige provincie - het heeft een eigen tijdzone en dialect - is op geen enkele wijze te vergelijken met de andere provincies van Atlantisch Canada. De fjorden van het Gros Morne National Park vallen zonder twijfel onder de meest spectaculaire natuurgebieden van Canada. Aan de oostkust heeft u, tot diep in de zomer, kans om enorme ijsbergen voorbij te zien drijven. In het binnenland dwalen kuddes kariboe over de toendra, terwijl voor de kust walvissen en papegaaiduikers leven.

  atlantischcanada-2

  Atlantisch Canada

  Ontdek het land van de vissersdorpjes, prachtige kusten en onbeperkt kreeft eten.
  De provincies van Atlantisch Canada, New Brunswick, Newfoundland & Labrador en Nova Scotia zijn zeer verschillend, maar hebben alleen hun eigen charme, hun spectaculaire, soms ruige, landschappen en fascinerende geschiedenis. Van landelijke gebieden met slaperige dorpjes tot een fotogenieke kustlijn vol witte vuurtorens. Door heel Atlantisch Canada vindt u antiekwinkels en boerenmarkten in kleine vissersdorpjes. Kijk uit over de zee en wellicht ziet u een walvis of papegaaiduikers. Verse vis en zeedieren staan dagelijks op het menu, geniet er van oesters of heerlijke kreeft.

  In Nova Scotia bent u nergens verder dan 60 kilometer van de oceaan verwijderd. U vindt hier een heel andere wereld. In de Bay of Fundy ziet u de hoogste getijdeverschillen in de wereld en in het binnenland de prachtige natuur van Kejimkujik National Park. Verspreid over de provincie liggen bekroonde wijnhuizen en restaurants van wereldklasse. En in de steden en dorpen hoort u overal muziek, geïnspireerd op de muziek van de Schotse en Ierse voorouders.
  In New Brunswick wisselen glooiende weilanden en ongerepte wildernis elkaar af. Veehouderijen bepalen hier het landschap, terwijl heldere rivieren de wildernisgebieden doorkruisen;  populair bij kanovaarders en de plek om op zalm te vissen. De steden in New Brunswick zijn echte studentensteden, levendig en met een nodige dosis ‘joie de vivre’
  Het slaperige Prince Edward Island vormde de inspiratie voor het boek ‘Anne of Green Gables’. Een romantisch eiland met groene velden en witte stranden.
  Wie op zoek is naar een combinatie van slaperige vissersdorpjes en een ruige, onherbergzame wildernis, kiest voor een vakantie in Newfoundland & Labrador. Deze eigenzinnige provincie – het heeft een eigen tijdzone en dialect – is op geen enkele wijze te vergelijken met de andere provincies van Atlantisch Canada. De fjorden van het Gros Morne National Park vallen zonder twijfel onder de meest spectaculaire natuurgebieden van Canada. Aan de oostkust heeft u, tot diep in de zomer, kans om enorme ijsbergen voorbij te zien drijven. In het binnenland dwalen kuddes kariboe over de toendra, terwijl voor de kust walvissen en papegaaiduikers leven.

  Atlantisch Canada is een ideaal gebied voor het maken van een fly-drive. De afstanden zijn er relatief kort, maar de afwisseling is groot. U kunt een vakantie in Nova Scotia uitstekend combineren met een fly drive door New Brunswick en Prince Edward Island. Heeft u meer tijd tot uw beschikking, dan behoort ook een combinatie met Newfoundland tot de mogelijkheden. De echte avonturiers en natuurliefhebbers raden wij aan om de gehele vakantie in Newfoundland door te brengen.

  Bent u op zoek naar knusse accommodaties en wilt u graag in contact komen met de lokale bevolking? Dan is een reis door Atlantisch Canada echt iets voor u. Door het hele gebied vindt u een overvloed aan knusse country inns en gastvrije bed & breakfast accommodaties. Of wat dacht u van overnachten op een onbewoond eiland of in een vuurtoren? Dream Travels heeft een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld met overnachting in deze comfortabele accommodaties.


  Insider Tips


  - Verblijf bij een vuurtorenwachter
  - Overnacht in luxe op een verlaten eiland
  - Ga op zoek naar walvissen
  - Kayak met de zeeleeuwen
  - Vang uw eigen kreeft

  west-adventure-12

  Amerika

  Nieuw: GoAmerika!

  Sinds kort vindt u ons volledige aanbod aan Amerika-reizen bij onze zusterorganisatie GoAmerika! De reisspecialisten van GoAmerika hebben jarenlange reiservaring in de Verenigde Staten, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Zijj kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit een selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een luxe lodge of een bijzondere accommodatie midden in de natuur. Ook bieden zij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. De Insiders Tips!

  Onderstaand tonen wij een deel van het aanbod van GoAmerika.
  Kijk voor veel meer voorbeeldreizen op:

  www.goamerika.nl

  Kies uit een van de reizen op deze website, of neem contact op voor een reis op maat! U bent altijd (op afspraak)  welkom op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.


   

   

  Vertrek
  Deze reis vertrekt elke maandag, woensdag en vrijdag tussen half juni en half september.

  Inbegrepen
  - retourvlucht Amsterdam - Halifax (o.b.v. de voordeligste klasse)
  - luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
  - 18 dagen autohuur Hertz, type compact op basis van all-inclusive
  - 16 hotelovernachtingen op basis van logies
  - overnachting op Quirpon Island inclusief ontbijt, lunch en diner
  - ferry-overtocht van North Sydney to Argentia in cabin
  - ferry-overtocht van St. Barbe naar Blanc Sablon en v.v.
  - ferry-overtocht van Port aux Basques naar North Sydney
  - ferry-overtocht van/naar Quirpon Island
  - Engelstalige routebeschrijving

  Niet inbegrepen
  - overige maaltijden
  - eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
  - persoonlijke uitgaven
  - reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
  - bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

  Bijzonderheden
  De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra’s.

  Ontdek het echte Newfoundland! Tijdens deze reis ziet u zowel de hoogtepunten als die bijzondere plekken waar weinig andere reizigers komen. Wilde dieren, diepe fjorden, ongerepte eilanden en wilde rivieren bepalen het landschap. De bevolking woont in de steden en dorpen aan de oceaan, in het binnenland zult u zich vaak alleen op de wereld voelen. Tijdens deze reis ontdekt u echt de rand van het Noord-Amerikaanse continent, de laatste wildernis, waar tot ver in augustus de ijsbergen langs de kust drijven. Een avontuurlijke reis door een bijzonder deel van Canada!

  Dag 1: Amsterdam - Halifax
  Dag 2: Halifax - Baddeck
  Dag 3: Baddeck - Argentia
  Dag 4: Argentia - Trepassey
  Dag 5: Trepassey - St. John's
  Dag 6: St. John's - Trinity/Port Rexton
  Dag 7: Trinity/Rexton - Twillingate
  Dag 8: Twillingate - Grand Falls
  Dag 9: Grand Falls - Gros Morne N.P.
  Dag 10: Gros Morne N.P. - Port au Choix/Plum Point
  Dag 11: Port au Choix/Plum Point - L'Anse-au-Clair
  Dag 12: Zuid-Labrador
  Dag 13: L'Anse-au-Clair - Quirpon Island
  Dag 14: Quirpon Island
  Dag 15: Quirpon Island - Gros Morne National Park
  Dag 16: Gros Morne National Park - Port aux Basques
  Dag 17: Port aux Basques - Sydney
  Dag 18: Sydney - Halifax
  Dag 19: Halifax - Amsterdam
  Dag 20: Aankomst Amsterdam

  2017 Style in Travel

  Style in Travel
  Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie