West-Canada Special Flydrive & Cruise - aug 2018

VROEGBOEKAANBIEDING 2019
Vertrek 14 augustus 2019


25-daagse flydrivereis Canada en cruise naar Alaska.

Combineer een flydrive in Canada met een unieke cruise met Holland America Line naar Alaska. DreamTravels heeft voor u speciale prijzen onderhandeld voor uw huurauto en de cruise. Boek nu uw cruise en profiteer! De reis begint met een 2-weekse flydrive vanuit Vancouver. De eerste overnachting en de autohuur is inbegrepen. De flydrive eindigt in Vancouver, waar u aan boord gaat voor een magnifieke cruise naar Alaska.


Dag 1: Amsterdam - Vancouver
U vertrekt vanuit Amsterdam naar Vancouver. Na aankomst haalt u de huurauto op en gaat u op eigen gelegenheid naar het hotel, dat in het centrum is gelegen.

Overnachting: Middenklasse hotel.

Dag 2 t/m 14: Fly-drive
Uw flydrive-avontuur in West-Canada begint. De komende dagen kunt u naar eigen inzicht invullen. Wilt u ook de overnachtingen onderweg vastleggen, dan verzorgen wij dit ook graag voor u!
Bezoek de Rocky Mountains, maak de overtocht naar Vancouver Island of combineer een bezoek aan Canada met het noordwesten van de Verenigde Staten.

Dag 15: Inleveren huurauto en aanvang van de cruise
In de ochtend levert u de huurauto in bij het verhuurstation in Vancouver. Vervolgens gaat u naar de cruiseterminal, waar u inscheept op de Ms Volendam van Holland America Line.

Overnachting: aan boord 

Dag 16: Cruise door de Inside Passage
Vandaag vaart u door het eerste deel van de Inside Passage. Geniet van de prachtige uitzichten op het vasteland van Canada en de kust van Vancouver Island en de andere eilandengroepen die u passeert. U brengt de dag door aan boord en kunt kennismaken met de vele faciliteiten van de Ms Volendam

Overnachting: aan boord 

Dag 17: Juneau, Alaska
In de vroege middag meert u aan in de haven van Juneau. Juneau, Alaska, is misschien wel de meest afgelegen, mooiste en vreemdste staatshoofdstad in de Verenigde Staten. Juneau is omgeven door water, bossen en bergen. Bezoekers kunnen in Juneau in één dag een tocht over een gletsjer maken, vers gevangen vis eten op een terras aan de kust en de hoofdstad van Alaska met vele bezienswaardigheden bezoeken..

Overnachting: aan boord 

Dag 18: Skagway, Alaska
De hele dag in Skagway.Op het hoogtepunt van de Klondike Gold Rush diende de havenstad Skagway als de primaire toegangspoort naar de legendarische goudvelden en groeide snel uit tot Alaska’s grootste nederzetting. De stad was toen een ruw grensknooppunt vol handelsposten, saloons en pensions. Toen de goudkoorts wegzakte in 1900, zakte Skagway ook weg, maar er is nu nieuw leven ingeblazen als een toegangspoort voor een nieuw soort bezoeker, die op zoek is naar de kleurrijke geschiedenis van Alaska’s  ongerepte natuur en een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid wil verkennen.Overal treft u de goudkoortsfolklore aan, van de beruchte Red Onion Saloon die nog steeds een pistool bewaart dat Wyatt Earp achtergelaten heeft op weg naar de Klondike, tot de White Pass Yukon & Route Railroad, een klassiek smal spoor dat ruige bergen doorkruist en watervallen en torenhoge gletsjers passeert waar het Skagway verbindt met Whitehorse diep in de Yukon. Een groot deel van de stad is bewaard gebleven als onderdeel van het Klondike Gold Rush National Historical Park, waar rangers gratis wandeltochten aanbieden in het historische district. Hier vindt u ook een levendige lokale gemeenschap met een rijke collectie van galerieën, bijzondere winkeltjes en restaurants waarvoor de zeevruchten vers uit nabijgelegen wateren zijn gehaald.

Overnachting: aan boord 

Dag 19: Glacier Bay, Alaska
Vandaag staat een van de hoogtepunten van uw cruise op het programma. U maakt een prachtige tocht door Glacier Bay. Ook als u al veel van de wereld heeft gezien, zal Glacier Bay u verrassen. Bevroren steile rotsen lopen uit in mossige bossen en  een 457 meter diep (1.500 voet diep) fjord van dit Werelderfgoed. Dit is tevens een van de grootste biosfeer reservaten ter wereld. Gesteente, ijs en water blijven op elkaar botsen en vormen een spectaculair landschap dat het kroonjuweel is van de natuurlijke wonderen van zuidoost Alaska. Het is het leefgebied van wilde dieren, van adelaars tot beren, elanden en bultruggen.

Overnachting: aan boord 

Dag 20: Ketchikan, Alaska
U vaart weer zuidwaarts en brengt de dag door in Ketchikan. Alaska's “Eerste stad” Ketchikan wordt zo genoemd omdat het de eerste grote plaats is waar mensen aan land gaan wanneer ze tijdens een cruise door de pittoreske fjorden van de Inside Passage varen, waar de stad zich vlak langs de oevers van de Tongass Narrows bevindt, geflankeerd door groene bossen die worden gevoed door overvloedige regen. Ketchikan is al lange tijd een belangrijk centrum van de zalmvisserij en -verpakkingsindustrie. Bezoekers kunnen hun geluk beproeven met een excursie sportvissen of gewoon de verse visgerechten gaan proeven in de plaatselijke restaurants. De stad is ook een van de beste plekken langs de Inside Passage om de rijke culturele bezienswaardigheden van inheemse stammen uit Alaska zoals de Tlingit, Haida en Tsimshian te gaan bekijken. U kunt totempalen met ingewikkeld houtsnijwerk bekijken in het Totem Heritage Center en Totem Bight State Park, terwijl de bezienswaardigheden van Saxman Village net buiten Ketchikan de kans bieden om Tlingit-cultuur in actie te zien, met beeldhouwers die hun vaardigheden tonen en een dansshow in de clanhuis. En ga vroeg genoeg op pad om ook de bezienswaardigheden in de stad zelf te zien, waaronder de historische Creek Street, een promenade boven de Ketchikan Creek waar u souvenirs, gerookte zalm en lokale kunst kunt kopen en toeristische attracties uit het goudkoortstijdperk kunt bezoeken, zoals het Dolly's House Museum.

Overnachting: aan boord 

Dag 21: Inside Passage
De laatste dag van de cruise brengt u weer door aan boord. Geniet voor de laatste maal van de geweldige faciliteiten van de Ms Volendam, terwijl het prachtige landschap van de Inside Passage aan u voorbijtrekt.

Overnachting: aan boord

Dag 22: Aankomst Vancouver - terugvlucht naar Amsterdam
U komt aan in Vancouver, waar u van boord gaat. U gaat op eigen gelegenheid naar uw hotel voor de laatste 2 overnachtingen.

Overnachting: centraal gelegen middenklasse hotel.

Dag 23: Vancouver
Een laatste dag in Vancouver.

Overnachting: centraal gelegen middenklasse hotel

Dag 24: Vancouver - Amsterdam
U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.
Overnachting: centraal gelegen middenklasse hotel

Dag 25: Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.


BELANGRIJK:
Reist u met meer dan 2 personen of wilt u langer of korter reizen, vraag ons dan om de prijs voor uw gezelschap.

Vancouver - Rosedale on Robson

Diit middenklasse hotel is zeer centraal gelegen aan het eind van Robson Street en op korte loopafstand van Yaletown. U overnacht hier in een ruime kamer met apart slaap- en zitgedeelte. Er is een binnenzwembad en fitnesscentrum. Bij uw verblijf is een continentaal ontbijt inbegrepen.

Cruise Alaska Inside Passage - Volendam

west-canada-sunshine-coast-5

Vancouver

Het mondaine Vancouver ligt tussen de bergen van Coast Mountains en het heldere water van de Strait of Georgia. Niet voor niets scoort de stad hoog in de lijsten met 'meest leefbare steden' ter wereld. Het is een heerlijke stad voor een verblijf van enkele dagen. De stad is uitstekend te voet te verkennen. Wandel door de wijken en maak de overtocht naar de lokale markt van Granville Island. Vele winkels en restaurants vragen om een bezoek en de natuur is nooit ver weg, bijvoorbeeld op de Capilano Mountain of in Stanley Park.

Inbegrepen
- vlucht Amsterdam - Vancouver en v.v.
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen), 1 stuk ruimbagage per persoon
- 14 nachten autohuur, type midsize, inclusief ongelimiteerde kilometers, aansprakelijkheidsverzekering en casco-verzekering (eigen risico CAD 500)
- 3 hotelovernachtingen
- 8-daagse Cruise Alaska Inside Passage met Ms Volendam in geselecteerde hut
- maaltijden aan boord van de Ms Volendam (m.u.v. specialiteitenrestaurants)
- havengelden

Niet inbegrepen
- overnachtingen en maaltijden tijdens de flydrive
- benzine
- eventuele dranken, excursies en diners in specialiteitenrestaurants tijdens de cruise
- verplichte fooien tijdens de cruise (ca. USD 13,50 per persoon per dag)
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

CRUISE AANBIEDING 2019

25-daagse flydrive Canada en cruise naar Alaska.

Vertrek op 14 augustus 2019.

Combineer een flydrive in Canada met een unieke cruise met Holland America Line naar Alaska. DreamTravels heeft voor u speciale prijzen onderhandeld voor uw huurauto en de cruise. Boek nu uw vakantie en profiteer! De reis begint met een 2-weekse flydrive vanuit Vancouver. De reis eindigt in Vancouver, waar u aan boord gaat voor een magnifieke cruise naar Alaska.

Indien gewenst reserveren wij ook uw overnachtingen tijdens de fly-drive. Deze reis is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. 

  Deze aanbieding geldt voor vertrek in augustus 2019. Deze cruise vertrekt echter wekelijks. Wilt u op een andere datum reizen? Vraag ons dan om een reis op maat!

Heeft u interesse in een reis op maat, stuur ons dan uw aanvraag via dit formulier.

 

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie