Rocky Mountains Winter Adventure

De Canadese Rocky Mountains zijn een winterbestemming bij uitstek. Het gezellige plaatsje Banff biedt uitstekende faciliteiten, zoals restaurants en winkels. In het omringende Banff National Park vindt u een bijzonder winterwonderland met besneeuwde bergtoppen, bevroren watervallen en meren.

Dag 1: Amsterdam - Calgary - Banff
U vliegt van Amsterdam naar Calgary. Na aankomst gaat u met de expressbus naar Banff. Langzaam dienen de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains voor u op.

Overnachting: Banff Caribou Lodge

Dag 2: Banff: Wildlife excursie en arreslee tocht
In de ochtend neemt een gids u mee door Banff en het omringende nationaal park. U ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van het plaatsje. Er wordt regelmatig gestopt voor een korte wandeling. Ook heeft u grote kans om wilde dieren te zien, zoals wapitiherten. In de middag stapt u in een arreslee, getrokken door paarden. Tijdens een 45-minuten durende tocht gaat u door de vallei van de Bow River, een magisch winterwonderland.

Overnachting: Banff Caribou Lodge

Dag 3: Banff: Icewalk
In de ochtend kunt u op eigen gelegenheid het plaatsje verkennen. U kunt bijvoorbeeld een ritje maken met de Banff Gondola (niet inbegrepen) naar de top van Sulphur Mountain en genieten van het prachtige uitzicht. In de middag verkent u het winterlandschap van de Johnston Canyon. Een prachtige wandeling langs bevroren watervallen en mooie uitzichtspunten.

Overnachting: Banff Caribou Lodge

Dag 4: Banff: Excursie Lake Louise
U maakt een dagexcursie naar Lake Louise. Hier heeft u voldoende vrije tijd om het bevroren meer te verkennen. U kunt bijvoorbeeld schaatsen of sneeuwschoenen huren of heerlijk ontspannen in het unieke Chateau Lake Louise.

Overnachting: Banff Caribou Lodge

Dag 5: Banff: Sneeuwschoenwandeling
De ochtend is ter vrije besteding. In de middag gaat u op pad door het winterwonderland van Kootenay National Park. U trekt sneeuwschoenen aan en wandelt door het sneeuwlandschap van de Marble Canyon. Zie de dramatische kleuren van de Marble Canyon en wandel door de bossen op zoek naar sporen van elanden en wolven.

Overnachting: Banff Caribou Lodge

Dag 6: Banff: eigen gelegenheid
De laatste dag kunt u naar eigen inzicht invullen. U kunt de laatste souvenirs inkopen en genieten in de beroemde spa van Fairmont Banff Springs. Of trek er op uit en ga een dagje skiën in een van de 3 ski-resorts. Wilt u uw reis op bijzondere wijze afsluiten, kies dan voor een excursie per helikopter. (Excursies niet inbegrepen).

Overnachting: Banff Caribou Lodge

Dag 7: Banff - Calgary - Amsterdam
U wordt terug naar de luchthaven van Calgary gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 8: Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Rocky Mountains Winter Adventure

Banff Caribou Lodge Dit goede middenklasse hotel is gebouwd in de stijl van een klassieke berglodge. Bij binnenkomst zorgt de openhaard in de lobby al meteen voor een warm welkom. De lodge heeft ook een spa en sauna. Voor het diner kunt u terecht in het Steakhouse restaurant. Banff Caribou Lodge is op korte loopafstand van het centrum van Banff gelegen. Ook kunt u gratis gebruik maken van de Roam Busservice.
Rocky Mountains per helikopter

Tijdens deze bijzondere dagexcursie verkent u de Rocky Mountains op unieke wijze, per helikopter! Onderweg verkent u op verschillende manieren het winterwonderland. Geniet van de prachtige uitzichten over de besneeuwde bergen vanuit de helikopter op weg naar uw eerste avontuur. U maakt een wandeling met sneeuwschoenen (1 uur) en een 30-minuten durende arresleetocht. Vervolgens staat een warme lunch op het programma. Vervolgens gaat u weer aan boord van de helikopter voor een magnifieke vlucht naar Abraham Lake. Hier ziet u de beroemde ‘ijsbellen’. Het metaangas dat tijdens het bevriezen van het meer in het ijs is achtergebleven, zorgt voor een bijzonder spektakel. De ‘ijsbellen’ nemen verschillende vormen aan en zijn een waar genot voor fotografen. Met een gids en uw camera verkent u dit bijzonder fenomeen.
Indicatieprijs per persoon: € 395,-. Vraag ons naar de mogelijkheden.
west-canada-wildlife-2

Canada

Ga naar Canada met DreamTravels! Wij hebben jarenlange reiservaring in Canada, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Alles wat wij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat we van anderen hebben gehoord. Wij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd! En dat delen we graag met u om zo samen uw droomreis naar Canada samen te stellen!
 
Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een luxe lodge of een bijzondere accommodatie midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips! 
 
Kies uit een van de reizen op deze website, of neem contact met ons op voor een reis op maat!    U bent altijd (op afspraak) bij ons welkom op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.
 
 

 

 

Inbegrepen
- vlucht Amsterdam - Calgary en v.v. (o.b.v. de voordeligste klasse)
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- bustransfer tussen Calgary en Banff en v.v.
- hotelovernachtingen
- excursie: Discover Banff & Wildlife
- excursie: Tocht per arreslee
- excursie: Johnston Canyon Icewalk
- excursie: Lake Louise dagexcursie
- excursie: Marble Canyon Snowshoe excursie


Niet inbegrepen
- maaltijden
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie