Rocky Mountains Winter Arrangement

De Canadese Rocky Mountains zijn een winterbestemming bij uitstek. Het gezellige plaatsje Banff biedt uitstekende faciliteiten, zoals restaurants en winkels. In het omringende Banff National Park vindt u een bijzonder winterwonderland met besneeuwde bergtoppen, bevroren watervallen en meren. Stel uw eigen winterarrangement samen!

Dag 1: Amsterdam - Calgary - Banff
U vliegt van Amsterdam naar Calgary. Na aankomst gaat u met de expressbus naar Banff. Langzaam dienen de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains voor u op.

Overnachting: Banff Caribou Lodge

Dag 2 t/m 6: Banff
De komende dagen brengt u door op op Banff. U kunt zelf uw arrangement samenstellen door het bijboeken van optionele excursies. U kunt bijvoorbeeld een ritje maken met de Banff Gondola (niet inbegrepen) naar de top van Sulphur Mountain en genieten van het prachtige uitzicht.

Johnson Canyon Icewalk: Maak wandeling door het prachtige winterlandschap van de Johnston Canyon. U wandelt langs bevroren watervallen en loopt langs de wand van de canyon met een prachtig uitzicht op kloof. Vertrek: dagelijks om 8.30 uur en 13.30 uur. 4 uur.

Sneeuwschoenwandeling naar Marble Canyon: U gaat op pad door het winterwonderland van Kootenay National Park. U trekt sneeuwschoenen aan en wandelt door het sneeuwlandschap van de Marble Canyon. Zie de dramatische kleuren van de Marble Canyon en wandel door de bossen op zoek naar sporen van elanden en wolven. Vertrek dagelijks om 13.30 uur. 4 uur

Tocht per arreslee: Verken het winterlandschap rondom Banff op een echte 'western-manier' in een arreslee. De rit voert u door de Bow Valley, met prachtige uitzichten op de Rocky Mountains. Vertrek meerdele malen per dag, 45 minuten.

Rocky Mountains per helikopter:  Tijdens deze bijzondere dagexcursie verkent u de Rocky Mountains op unieke wijze, per helikopter! Onderweg verkent u op verschillende manieren het winterwonderland. Geniet van de prachtige uitzichten over de besneeuwde bergen vanuit de helikopter op weg naar uw eerste avontuur. U maakt een wandeling met sneeuwschoenen (1 uur) en een 30-minuten durende arresleetocht. Vervolgens staat een warme lunch op het programma. Vervolgens gaat u weer aan boord van de helikopter voor een magnifieke vlucht naar Abraham Lake. Hier ziet u de beroemde ‘ijsbellen’. Het metaangas dat tijdens het bevriezen van het meer in het ijs is achtergebleven, zorgt voor een bijzonder spektakel. De ‘ijsbellen’ nemen verschillende vormen aan en zijn een waar genot voor fotografen. Met een gids en uw camera verkent u dit bijzonder fenomeen.
Vertrek woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. 8 uur

Overnachting: Banff Caribou Lodge

Dag 7: Banff - Calgary - Amsterdam
U wordt terug naar de luchthaven van Calgary gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 8: Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Banff Caribou Lodge

Verlengingsarrangement op zoek naar het Noorderlicht

Tijdens een 3-daags arrangement gaat u op zoek naar het Noorderlicht. U vliegt naar Fort McMurray in het noorden van Alberta. Hier verblijft u 2 nachten. Elke avond gaat u naar een rustige plek en heeft u de kans om het spectaculaire noorderlicht te aanschouwen. Een astronoom geeft u uitleg over dit bijzondere fenomeen en ook kan een professionele fotograaf u tips geven over hoe u dit het beste kunt vastleggen. Een werkelijk unieke ervaring! Vertrekdata: 17 november, 8 december, 15 december, 5 en 26 januari, 16 februari en 23 maart. Prijsindicatie € 795,- per persoon. Heeft u interesse in dit arrangement, vraag ons dan om de mogelijkheden!
westcanada-2

Rocky Mountains

Rijdend naar het westen, vanuit Canada of Edmonton, rijzen de hoge bergen van de Rocky Mountains op. Dit beroemde berggebied biedt een spectaculair landschap met helblauwe meren, gletsjers, watervallen en besneeuwde bergtoppen. De Icefield Parkway volgt een prachtige route van Banff naar Jasper in het noorden, met onderweg wandelpaden en uitzichtspunten. De natuurparken, zoals Banff, Jasper of Yoho National Park nodigen u uit voor een langer verblijf om optimaal van de natuur te genieten.

west-canada-wildlife-2

Canada

Ga naar Canada met DreamTravels! Wij hebben jarenlange reiservaring in Canada, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Alles wat wij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat we van anderen hebben gehoord. Wij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd! En dat delen we graag met u om zo samen uw droomreis naar Canada samen te stellen!
 
Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een luxe lodge of een bijzondere accommodatie midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips! 
 
Kies uit een van de reizen op deze website, of neem contact met ons op voor een reis op maat!    U bent altijd (op afspraak) bij ons welkom op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.
 
 

 

 

Inbegrepen
- vlucht Amsterdam - Calgary en v.v. (o.b.v. de voordeligste klasse)
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- bustransfer tussen Calgary en Banff en v.v.
- hotelovernachtingen

Niet inbegrepen
- maaltijden
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie