Binnenkort bij DreamTravels: Cuba!

Neem een stap terug in de tijd tijdens een vakantie in Cuba! Op dit Caribische eiland waant u zich in een heel andere wereld. Bezoek het levendige Havana, vol kleurrijke oude gebouwen en klassieke auto's. Maar verken ook het binnenland, waar u kunt paardrijden tussen de tabaksvelden of kunt struinen door karaktervolle plaatsen, zoals Trinidad. Op de stranden aan de noordkust, rondom Varadero, is het heerlijk uitrusten. . 

FLY-DRIVES

Cuba is een land bij uitstek om per eigen huurauto te verkennen. Graag stellen wij voor u een route samen die u kennis laat maken met de mooiste delen van Cuba. U overnacht naar keuze in goede hotels of op typisch Cubaanse wijze in Casa Particulares!

CAMPERREIZEN

Verken Cuba per camper! DreamTravels biedt u ook de unieke mogelijkheid om Cuba per camper te verkennen. De campers zijn nieuw en van uitstekende kwaliteit. Uw campingplaatsen zijn reeds voor u gereserveerd!

Een selectie van de reizen naar Cuba vindt binnenkort op deze website. Wilt u nu al meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag in overleg met u die reis samen die volledig aan uw wensen voldoet.