Stedentrip Havana 500

Havana; stad van steden
9-daagse introductieaanbieding inclusief stadstour per Oldtimer!


De oude stad van Havana, La Habana Vieja, werd in de 16e eeuw gesticht door de Spanjaarden en staat vol met mooie historische monumenten. Havana is een van de meest dynamische steden ter wereld, een ongelooflijk openluchtmuseum van architectuur, kunst en cultuur. Het oude stadscentrum is altijd bruisend en de kleurrijke oldtimers uit de jaren '50 zijn opvallend aanwezig. Naast de pleinen, kathedralen, pittoreske steegjes en paleizen is er de kenmerkende ocean-boulevard van Havana, ook wel 'El Malecon' genoemd. De kademuur - gecorrodeerd door zout water – wordt bezocht door elke inwoner van Havana, van vissers tot amoureuze stellen, muzikanten en hele families voor de “Paseo de domingo”, de zondagswandeling. Havana viert dit jaar haar 500ste verjaardag, en dat moet gevierd worden! Vier deze samen met ons, DreamTravels.


Dag 1: Amsterdam – Havana
U vliegt van Amsterdam naar Havana. Bij aankomst staat de transfer voor u klaar welke u naar de Casa Particular zal brengen. De avond kunt u uw eerste wandeling in Havana maken en in één van de vele paladars, privérestaurantjes, een heerlijke avond maaltijd nuttigen

Overnachting: Hostal “Marques de Liz” of gelijkwaardig

Dag 2 - 7: Havana
U heeft de mogelijkheid om Havana zelf te bezichtigen, musea te bezoeken. Op de door u gewenste dag gaat u een citytour maken in een American oldtimer. Ook heeft u de mogelijkheid om excursies te reserven naar bijvoorbeeld, Varadero, of Viñales.

Dag 8: Havana - Amsterdam
Transfer naar Havana airport. Terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 9: Aankomst Amsterdam

Havana 500

Het Hostal Marques de Liz is een kleinschalig familiehotel (Casa Particular) gelegen in het moderne deel van Havana, Vedado. De Malecón (boulevard) van Havana ligt op 5 minuten loopafstand. Het is gevestigd in een koloniaal huis, uit 1912. Alle kamers beschikken over airconditioning, eigen badkamer, een kitchenette en minibar, kluisje en balkon met uitzicht op de stad. Uniek: u kunt 24uur per dag (tegen betaling) gebruik maken van de taxiservice in een oude Volkswagen kever!
CoverHavana

Havana

De oude stad van Havana, La Habana Vieja, werd in de 16e eeuw gesticht door de Spanjaarden en straalt geschiedenis uit met de vele mooie monumenten. Havana is een van de meest dynamische steden ter wereld, een ongelooflijk openluchtmuseum van architectuur, kunst en cultuur. Het oude stadscentrum is altijd bruisend en de kleurrijke oldtimers uit de jaren '50 zijn opvallend aanwezig. Naast de pleinen, kathedralen, pittoreske steegjes en paleizen is er de kenmerkende ocean-boulevard van Havana, ook wel 'El Malecόn' genoemd. De kademuur - gecorrodeerd door zout water - wordt bezocht door elke inwoner van Havana, van vissers tot amoureuze stellen, muzikanten en hele families voor de "Paseo de domingo", de zondagswandeling. Havana viert dit jaar haar 500ste verjaardag, en dat moet gevierd worden! Vier deze met ons, DreamTravels.

cuba-1211907_1024x576

Cuba

Cuba, dit eigenzinnige, prachtige eiland op slechts 90 mijl van de Verenigde Staten, is voor veel reizigers een speciale plek geworden. Velen van hen zijn op zoek naar alles wat ze over Cuba te horen kregen, anderen omdat het hun hele leven hun verboden fruit is geweest en dan zijn er nog diegenen die gewoon van een heerlijke vakantie willen genieten. Cuba is zoveel meer dan Amerikaanse oldtimers, Salsa, Sigaren, Rum, witte stranden en Palm bomen. Cuba is ook cultuur, een korte maar zeer rijke geschiedenis, klassiek ballet, negen Unesco werelderfgoederen, waarvan zeven culturele en twee natuurlijke, maar bovenal ga je naar Cuba voor de mensen, de vriendelijke, sociale, lieve mensen, die je met open armen verwelkomen in hun huis, Cuba. Reis met DreamTravels naar het bijzondere Cuba, onze Cuba specialist adviseert u graag bij het samenstellen van u reis, naar gelang uw wensen. U kunt overnachten in hotels, maar ook in Casa Particulares, ofwel bij de mensen thuis! Bovendien hebben wij de mogelijkheid om Cuba op een nieuwe manier aan te bieden namelijk met een Camper! Ook kunt u bij ons elke gewenste excursie van te voren reserveren, city tours in een oldtimer, duikexcursies, bezoek aan tabaksplantages en nog veel meer. 

Kies uit een van de reizen op deze website, of neem contact met ons op voor een reis op maat! U bent altijd (op afspraak) bij ons welkom op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.

Vanafprijs per persoon:
EUR 1125,- bij 2 personen
Vraag ons om een voorstel voor uw reis en reisgezelschap!

Inbegrepen bij de reissom:

- Retourvlucht Amsterdam - Havana en v.v.
- Luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen
- 7 overnachtingen inclusief ontbijt, in Havana inclusief verblijf in Casa Particular, Hostal ''Marqués de Liz'' in Vedado (of gelijkwaardig als u liever in Havana Vieja wilt verblijven)
- Luchthaventransfers
- Citytour Havana in een American Oldtimer


Niet inbegrepen bij de reissom:
- visum voor Cuba, EUR 29,95 per persoon (te verkrijgen via DreamTravels)
- overige maaltijden
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)


N.B. DreamTravels maakt op Cuba gebruik van sfeervolle, kleinschalige accommodaties. De beschikbaarheid van deze accommodaties is beperkt. Indien een accommodatie niet beschikbaar is, zal een gelijkwaardig alternatief worden geboden.

9-daagse introductieaanbieding inclusief stadstour per Oldtimer!

De oude stad van Havana, La Habana Vieja, werd in de 16e eeuw gesticht door de Spanjaarden en staat vol met mooie historische monumenten. Havana is een van de meest dynamische steden ter wereld, een ongelooflijk openluchtmuseum van architectuur, kunst en cultuur. Het oude stadscentrum is altijd bruisend en de kleurrijke oldtimers uit de jaren '50 zijn opvallend aanwezig. Naast de pleinen, kathedralen, pittoreske steegjes en paleizen is er de kenmerkende ocean-boulevard van Havana, ook wel 'El Malecon' genoemd. De kademuur - gecorrodeerd door zout water - wordt bezocht door elke inwoner van Havana, van vissers tot amoureuze stellen, muzikanten en hele families voor de "Paseo de domingo", de zondagswandeling. Havana viert dit jaar haar 500ste verjaardag, en dat moet gevierd worden! Vier deze samen met ons, DreamTravels.

 

Dag 1: Amsterdam - Havana
Dag 2 t/m 7: Havana, inclusief excursie per oldtimer
Dag 8: Havana - Amsterdam
Dag 9: Aankomst Amsterdam

 

Uw reis op maat
Deze reis is slechts een voorbeeld. Wilt u deze route aanpassen of uw eigen reis samenstellen? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat. Graag bespreken wij met u uw reiswensen.
Ook indien u met kinderen reist, stellen wij graag een voorstel op maat voor u samen, inclusief de kinderkortingen die van toepassing zijn op bijv. vluchten en accommodatie

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie