Het verborgen juweel van Amerika

 

Zelfs voor wie al veel van Amerika heeft gezien, kan een vakantie in Oregon een openbaring zijn. U vindt hier natuur in zijn meest ongerepte vorm en in zo'n grote variatie, die in geen andere staat te vinden is. Zandstranden en ruige berggebieden, wijnvelden en woestijnen, kratermeren en bergweides wisselen elkaar af, op relatief korte afstand.


De staat Oregon is het verborgen juweel van Amerika. Gelegen ten noorden zijn de hippe buurstaat Californië, is Oregon juist de bestemming voor de actieve en ondernemende reiziger. U kunt er wandelen over kilometerslange wandelpaden, golfen op banen van wereldklasse, heerlijke wijnen proeven, genieten op verlaten stranden of verdwalen in met mos begroeide bossen.  Oregon is de staat van contrasten. maar ook van superlatieven. Het heeft de diepste canyon (Hells Canyon), het diepste meer (Crater Lake), een potentieel actieve vulkaan tevens populair skigebied (Mt. Hood) en een heuse woestijn. Toch staan de inwoners van Oregon juist bekend om hun bescheidenheid en gastvrijheid die ervoor zal zorgen dat u zich meteen thuis zult voelen. Daarnaast wordt er in Oregon geen sales tax geheven, u kunt er dus ook uitstekend winkelen. DreamTravels neemt u graag mee op avontuur door Oregon.

Uw reis door Oregon begint vaak in Portland, een wereldstad met de sfeer van een kleine stad, die trots de slogan ´Keep Portland Weird´ heeft omarmd. Het is een groene stad, niet alleen vanwege de vele parken en tuinen. Het hoort ook nog eens tot een van de beste 'fietssteden' van het land. Portland heeft een groeiende reputatie als culinair centrum. Daarnaast heeft Portland meer bierbrouwerijen dan enig andere stad ter wereld. 

Oregon is een staat die u bij uitstek per huurauto of camper kunt verkennen. U kunt het gebied ook uitstekend combineren met een bezoek aan de staat Washington en West-Canada. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Maak kennis met de gastvrijheid van de inwoners tijdens een overnachting in een gastvrije country inn of lodges. Wilt u eens iets anders, dan kunt u bijvoorbeeld overnachting in een comfortabele safaritent, midden in de natuur. 

Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden van de reizen die wij voor u kunnen verzorgen in Oregon. Wij hebben uitgebreide reiservaring in Oregon en stellen graag samen met u een reis op maat samen!

TO_LeftAligned_Outline_DeepBlue_RGB

Travel_Portland_Logo-1

 

 

 

Insider Tips


- Proef het bier van de lokale brouwerijen
- Maak een ballonvlucht over de wijnvelden
- Race door de duinen in een buggy
- Geniet van de smaken van Portland tijdens een wandelexcursie
- Kajak door de wildernis
- Overnacht in een oude airstream camper
- Volg de sporen van de gelukszoekers op de Oregon Trail
- Zie de watervallen van de Columbia River Gorge