Waarom DreamTravels?

DreamTravels is de specialist voor uw droomreis op maat, naar een verre bestemming. Wij hebben jarenlange reiservaring in o.a. Amerika, Canada, Alaska, Cuba, Australië en Nieuw-Zeeland. 

Wij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een berenlodge, een luxe tent of een cabin midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips!

Persoonlijk advies

Wij begrijpen dat u bij het boeken van een verre reis niet over een nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis. Kijk hier voor meer informatie over een reis op maat.

 

Kwaliteit, service en zekerheid

DreamTravels is aangesloten bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Heerhugowaard aan de Gildestraat 1. 

 

Maak kennis moet ons team  

Wij stellen ons graag aan u voor: