Waarom DreamTravels?

DreamTravels is de specialist voor uw droomreis op maat, naar een verre bestemming. Wij hebben jarenlange reiservaring in onder andere Amerika, Canada, Alaska, Australië en Nieuw-Zeeland. 

Wij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een berenlodge, een luxe tent of een cabin midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips!

Persoonlijk advies

Wij begrijpen dat u bij het boeken van een verre reis niet over een nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die resi samen te stellen die preceis aan uw wensen voldoet. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis. Kijk hier voor meer informatie over een reis op maat.

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Birgitte Bosma, Productmanager

Noord-Amerika en Down Under zijn al jarenlang mijn favoriete reisbestemmingen. Ik heb dan ook al veel van deze bestemmingen gezien en raak er niet uitgekeken. Het zijn landen waar je heerlijk zelf kunt rondrijden en steeds weer andere dingen kunt ervaren.

Birgitte Vicksburg

Van de stilte van de Canadese wildernis tot de gezellige drukte in New York. Van de enorme witte stranden van Florida tot de bergen van de Rockies.  In Australië vind ik het geweldig om door de Outback te rijden, waar je soms urenlang niemand tegenkomt, om vervolgens de vakantie af te sluiten aan het strand in Queensland. In Nieuw-Zeeland blijf ik me verbazen over de grote variatie in landschappen. Zo rij je eerst 's morgens nog door een lieflijk heuvellandschap, maar sta je een paar uur later tussen de bubbelende modderpoelen op de helling van een vulkaan.Elke keer blijf ik me weer verbazen over de diversiteit van deze landen. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om uw reis op maat samen te stellen.

Een aantal van mijn favorieten;  een afgelegen berenlodge in West-Canada, de staat Oregon, Alaska, Anna Maria Island in Florida en de stad Vancouver. Te paard door de Australische outback, een nachtwandeling door het regenwoud in Noord-Queensland, per helicopter naar White Island in Nieuw-Zeeland en de Nieuw-Zeeland Sauvignon Blanc!

Verre-reiservaring: Amerika, Alaska, Canada (incl. Atlantisch Canada), Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, Thailand, Maleisië, Singapore, Laos, Sri Lanka, Malediven, Abu Dhabi, Cuba, Zuid-Afrika. Ik heb ook diverse cruises gemaakt.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Meggy Timmer, Reisspecialist

mggy"Ik heb heel veel van de wereld gezien, maar landen als Canada en Australië blijven mij altijd weer boeien, vanwege de weidsheid van het landschap en de afwisseling van de natuur. Pas geleden heb ik met mijn man en zoon nog een camperreis door Oost-Canada gemaakt, met als hoogtepunt een helicoptervlucht over de Niagara Falls. De ontspannen sfeer en de gastvrijheid van de mensen, maken dat ik me altijd weer thuisvoel in deze landen. Atlantisch Canada is een onbekende, maar, wat mij betreft, zeer aan te bevelen bestemming, vanwege het unieke karakter en natuurlijk de grote hoeveelheden verse kreeft.....

Ik vind het fantastisch om met u in gesprek te gaan en samen met u een reis samen te stellen die helemaal aansluit op uw wensen. Of u nu familiebezoek wilt combineren met een vakantie, een droomreis wilt maken met het hele gezin of met zijn tweeën op avontuur wilt gaan, ik help u graag op weg en geef u graag mijn Insider Tips. Ook voor advies over reizen met kleine kinderen bent u bij mij aan het juiste adres."

Verre-reiservaring: Amerika, Canada (incl. Atlantisch Canada, Churchill en Yukon), Australië, Nieuw-Zeeland, China, Thailand, Maleisië, Singapore, Sri Lanka, Indonesië, Costa Rica, Mexico, Zuid-Afrika

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mirjam Bronswijk - Meermans, Reisspecialist 

MIrjam-crop

Op reis gaan, nieuwe dingen ontdekken, bijzondere mensen ontmoeten en genieten van de dagen die u weg bent uit uw "gewone ritme"...Dat is wat u doet als u op zoek gaat naar een nieuw avontuur, en als u dit eenmaal gedaan heeft, dan wilt u meer ontdekken en blijven genieten op die manier! Daar kan ik u goed mee helpen, ik heb reiservaring in verschillende bestemmingen en op allerlei manieren, met de camper door West Australië, met een luxe 4X4 door Namibië, of alleen met een rugzak op door Azië! Zoveel mogelijkheden zijn er om een prachtige droomreis te maken, en ik vind het ontzettend leuk om u daar bij te helpen!

Een aantal van de hoogtepunten van mijn reizen zijn toch wel : Het moment dat ik in een zodiac zat op zoek naar de orka's bij Victoria. Echt adembenemend op het moment als er een aantal orka's zo dichtbij zwemmen en spelen, onvergetelijk! De zonsopgang bij Ayers Rock in Australië, wat een kleuren en schitterende vergezichten. Echt de moeite waard om heel vroeg op te staan! De helikopter vlucht over de Bungle Bungles is absoluut een aanrader, zo indrukwekkend om deze bijzondere natuur vanaf bovenaf te kunnen zien. Op de fiets door Sydney of Bangkok is een fantastische ervaring! Een trekking door de jungle van Thailand is echt een must. Hier gaat u écht terug naar de natuur. Zo kan ik nog wel even doorgaan, het is allemaal erg leuk en bijzonder. Ook daarom wil ik graag samen met u de ideale droomreis uitzoeken en boeken.

Verre reiservaring: Australië ( westkust, oostkust, red centre, Sydney-Melbourne) Nieuw Zeeland, Singapore, Thailand, Indonesië(Java, Bali, Gili) Kuala Lumpur, Zuid Afrika, Kenia, Tanzania, Namibië, Marokko, Costa Rica, Mexico, Aruba, Canada (westkust en Toronto) Amerika ( Washington State)

 

                                                           -------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kwaliteit, service en zekerheid

DreamTravels is aangesloten bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Heerhugowaard aan de Gildestraat 1.  Vele klanten boekten hun rondreis bij onze organisatie. 

Groepsreizen en incentives

DreamTravels heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis

Maak kennis moet ons team  

Wij stellen ons graag aan u voor: Lees verder...