Sao Miguel, inclusief jeepsafari | Winterspecial

São Miguel, inclusief jeepsafari - 8 dagen
Tijdens deze reis verblijft u op het eiland São Miguel in Ponta Delgada, de grootste stad en tevens hoofdstad van de Azoren archipel. U logeert in het comfortabele 3-sterren Hotel Canadiano, gelegen op 15 minuten lopen van de jachthaven met wandelpromenade en het historische centrum. Ponta Delgada ontdekt u te voet, slenter door de smalle pittoreske straatjes, loop eens één van de kerken binnen of bezoek het fort van São Bras. Maar wandel zeker langs de haven, de plaats waar de lokale bevolking samenkomt. Kijk naar de bedrijvigheid van de vissers en proef de sfeer van vroeger tijden. Onderbreek uw wandeling voor een heerlijke lunch in één van de (vis)restaurantjes en geniet aan het einde van middag van een glas koele wijn op een gezellig caféterras. Daarbij is Ponta Delgada een prima uitvalsbasis om het groene eiland São Miguel te verkennen.

Op de derde dag wordt u opgehaald bij uw hotel voor een jeepsafari (halve dag) naar het op ca 20 km ten oosten van Ponta Delgada gelegen Lagoa do Fogo (vuurmeer), het meest woeste meer van de Azoren in het centrale berggebied dat in 1563 na een vulkaanuitbarsting is ontstaan.

Wat is in deze reis inbegrepen?
- de vliegreis per TAP Portugal (via Lissabon) naar Ponta Delgada op het eiland São Miguel.
- transfer van de luchthaven naar uw hotel en retour
- 7 overnachtingen op basis van logies-onbijt in  Hotel Canadiano***
- halve dag jeepsafari naar Lagoa do Fogo (het vuurmeer)

Meer zien van het prachtige eiland São Miguel?
Op de vijfde dag kunt u deelnemen aan een (halve dag) privé excursie met een Engelssprekende chauffeur naar Sete de Cidades. Via het bergachtige kraterlandschap bereikt u de Vista do Rei belvedère, waar u uitkijkt op de spiegelmeren, een diepblauw en een groen meer in de grote krater van Sete Cidades. U bezoekt het dorpje Sete Cidades (zeven steden) en op de terugweg is er een stop bij bij een ananasplantage.

De kosten voor deze excursie bedraagt: bij deelname van 2 personen € 55,- per persoon. U kunt onder opties (stap 3) deze excursie reserveren.

Wilt u zelf het eiland verder ontdekken dan kunt u ook kiezen voor bij voorbeeld 3 dagen autohuur (Winterseizoen € 162,-). U kunt dit bij stap 5 onder Eventuele Opmerkingen aan ons doorgeven. Voor autohuurprijzen en voorwaarden: zie onderaan deze webpagina onder Veelgestelde Vragen: vragen over autohuur en klik op Ilha Verde Azoren.

Canadiano

Vluchten
U mag op deze vluchten handbagage meenemen in de cabine. Via de website van de luchtvaartmaatschappij kunt u terug lezen welke eisen er worden gesteld aan de handbagage.

Ruimbagage is in de meeste gevallen niet gratis. Indien u ruimbagage wenst mee te nemen en u reist met Transavia, dan kunnen wij dit tot 2,5 week voor vertrek (tegen een toeslag) voor u reserveren. Indien u met een andere luchtvaartmaatschappij vliegt, ga dan naar de website van de luchtvaartmaatschappij en bekijk de mogelijkheden.

Overnachtingen tijdens uw reis
Tijdens onze fly-drives en andere reizen verblijft u veelal in sfeervolle accommodaties, zoals authentieke plattelandshuizen, unieke Pousada's of oude boerderijen die omgetoverd zijn tot sfeervolle accommodaties. Ook kunt u kiezen om te verblijven in goede 4 of 5 sterren hotels.

Maatwerk
Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Route van uw fly-drive
Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Portugal te ontdekken. Ook krijgt u voor uw reis toegang tot onze Style in Travel app. Hierin staan alle details van uw reis en u kunt onderweg reisinformatie en leuke tips lezen. 

Autohuur
Indien bij deze reis een huurauto inclusief is, dan is dit standaard een categorie A auto. Indien gewenst kunt u deze upgraden. Tevens kunt u ervoor kiezen om een all-inclusive verzekering af te sluiten voor de autohuur. Hiermee koopt u o.a. het eigen risico in geval van schade en/of diefstal af. De mogelijkheden treft u gedurende het boekingsproces.

Exclusief
EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden. Indien u in een appartement of soortgelijke accommodatie verblijft, dan kan het voorkomen dat er door de accommodatieverschaffer, ter plaatse, meerkosten in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld eindschoonmaak.

Portugal

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie