Caravelas

Caravelas

Ligging

in het kustplaatsje Madalena aan de noordwestzijde van het eiland Pico, waar u in de lokale cafeetjes kunt kennismaken met de typische Azoriaanse specialiteiten. Hotel Caravelas wordt aan twee zijden omgeven door de oceaan, met uitzicht op het eiland Faial (ca. 9 km en 30 minuten varen) en is een prima uitvalsbasis om het mooie binnenland van Pico, vroeger hét eiland van de walvisvaarders, te verkenen. Bewonder de 2351 m. hoge berg Pico, waaraan het eiland haar naam ontleent en bezoek zeker ook de eeuwenoude wijngaarden, tegenwoordig Unesco werelderfgoed.

Faciliteiten

24-uurs receptie, ontbijt-restaurant, bar, waar u geniet van een glas Verdelho, de beroemde Pico wijn, buitenzwembad (in de zomermaanden geopend) met ligbedden en parasols, fitness ruimte, gratis Wifi en gratis parkeren.

Interieur

ruime modern ingerichte kamers met airconditioning, flat screen satelliet-tv, minibar, complete badkamer en een klein balkon.

Bijzonderheden

Het eiland Pico is slechts beperkt bereikbaarvanuit Lissabon. Dus het kost u wat moeite om er te komen. Soms is een overnachting in Lissabon of op een van de andere Azoren eilanden noodzakelijk.

Vluchten
U mag op deze vluchten handbagage meenemen in de cabine. Via de website van de luchtvaartmaatschappij kunt u terug lezen welke eisen er worden gesteld aan de handbagage.

Ruimbagage is in de meeste gevallen niet gratis. Indien u ruimbagage wenst mee te nemen en u reist met Transavia, dan kunnen wij dit tot 2,5 week voor vertrek (tegen een toeslag) voor u reserveren. Indien u met een andere luchtvaartmaatschappij vliegt, ga dan naar de website van de luchtvaartmaatschappij en bekijk de mogelijkheden.

Overnachtingen tijdens uw reis
Tijdens onze fly-drives en andere reizen verblijft u veelal in sfeervolle accommodaties, zoals authentieke plattelandshuizen, unieke Pousada's of oude boerderijen die omgetoverd zijn tot sfeervolle accommodaties. Ook kunt u kiezen om te verblijven in goede 4 of 5 sterren hotels.

Maatwerk
Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Route van uw fly-drive
Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Portugal te ontdekken. Ook krijgt u voor uw reis toegang tot onze Style in Travel app. Hierin staan alle details van uw reis en u kunt onderweg reisinformatie en leuke tips lezen. 

Autohuur
Indien bij deze reis een huurauto inclusief is, dan is dit standaard een categorie A auto. Indien gewenst kunt u deze upgraden. Tevens kunt u ervoor kiezen om een all-inclusive verzekering af te sluiten voor de autohuur. Hiermee koopt u o.a. het eigen risico in geval van schade en/of diefstal af. De mogelijkheden treft u gedurende het boekingsproces.

Exclusief
EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden. Indien u in een appartement of soortgelijke accommodatie verblijft, dan kan het voorkomen dat er door de accommodatieverschaffer, ter plaatse, meerkosten in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld eindschoonmaak.

Portugal

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie