Hotel do Colegio

Hotel do Colegio

Ligging

Hotel do Colegio is een boutique hotel, ideaal gelegen in het historische centrum van Ponta Delgada en op korte afstand van de boulevard, restaurants, barretjes en winkeltjes en alle belangrijke bezienswaardigheden. Het hotel is gehuisvest in een prachtig, met zorg gerestaureerd 19e-eeuws pand, vroeger een privé school en later een muziekcollege. De inrichting getuigt van een harmonieus samengaan van modern comfort met de historische en culturele traditie.

Faciliteiten

24 uurs receptie, t.v.-lounge, een gezellige bar, klein buitenzwembad (6x11 meter) met zonneterras, ligbedden en parasols. Het À la carte Restaurant Cantino do Colégio heeft een uitstekende lokale en internationale keuken.

Interieur

Hotel do Colégio telt 55 comfortabele standaard en superior kamers, voorzien van airco, kabel-tv, telefoon, Wifi, minibar en een volledige badkamer met bad, douche en föhn. De decoratie van de standaard kamers is gebaseerd op het “schoolthema”. Ze liggen Colégio vleugel, het nieuwste gedeelte, waar zich vroeger de privé school bevond. De superior kamers hebben hoge plafonds en een geheel eigen sfeer. Ze bevinden zich het oude gedeelte, het conservatorium, waar u het muziekthema niet alleen terugvindt in de decoraties, maar ook in de namen van de kamers die verwijzen naar een Azoriaans liederen.

Bijzonderheden

Een charmant hotel met een uniek karakter en een persoonlijke service.

Vluchten
U mag op deze vluchten handbagage meenemen in de cabine. Via de website van de luchtvaartmaatschappij kunt u terug lezen welke eisen er worden gesteld aan de handbagage.

Ruimbagage is in de meeste gevallen niet gratis. Indien u ruimbagage wenst mee te nemen en u reist met Transavia, dan kunnen wij dit tot 2,5 week voor vertrek (tegen een toeslag) voor u reserveren. Indien u met een andere luchtvaartmaatschappij vliegt, ga dan naar de website van de luchtvaartmaatschappij en bekijk de mogelijkheden.

Overnachtingen tijdens uw reis
Tijdens onze fly-drives en andere reizen verblijft u veelal in sfeervolle accommodaties, zoals authentieke plattelandshuizen, unieke Pousada's of oude boerderijen die omgetoverd zijn tot sfeervolle accommodaties. Ook kunt u kiezen om te verblijven in goede 4 of 5 sterren hotels.

Maatwerk
Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Route van uw fly-drive
Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Portugal te ontdekken. Ook krijgt u voor uw reis toegang tot onze Style in Travel app. Hierin staan alle details van uw reis en u kunt onderweg reisinformatie en leuke tips lezen. 

Autohuur
Indien bij deze reis een huurauto inclusief is, dan is dit standaard een categorie A auto. Indien gewenst kunt u deze upgraden. Tevens kunt u ervoor kiezen om een all-inclusive verzekering af te sluiten voor de autohuur. Hiermee koopt u o.a. het eigen risico in geval van schade en/of diefstal af. De mogelijkheden treft u gedurende het boekingsproces.

Exclusief
EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden. Indien u in een appartement of soortgelijke accommodatie verblijft, dan kan het voorkomen dat er door de accommodatieverschaffer, ter plaatse, meerkosten in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld eindschoonmaak.

Portugal

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie