Wilt u op reis naar één van onze bestemmingen, oriënteer u dan alvast tijdens één van onze informatiedagen! Tijdens deze dagen kunt u presentaties bijwonen over onze bestemmingen. De specialisten van GoAmerika en DreamTravels zijn uiteraard ook aanwezig om u te informeren.

COMING SOON - NIEUWE DATA : Houd deze pagina in de gaten voor de laatste informatie over onze informatiedagen

In verband met het beperkte aantal plaatsen, verzoeken wij u zich aan te melden, middels bovenstaande links. U ontvangt dan uiterlijk 2 weken van tevoren van ons een bevestiging van uw aanmelding, alsmede de adresgegevens van de locatie. Toegang uitsluitend op vertoon van deze bevestiging.

Wilt u graag aansluitend op de presentatie persoonlijk in gesprek met een van onze specialisten, geeft u dit dan aan bij inschrijving.

Uiteraard kunt u ook op een ander moment bij ons langskomen voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij ons op kantoor in Heerhugowaard of bij onze routespecialisten in Rotterdam en Voorburg.  Indien gewenst komen onze specialisten van DreamTravels en GoAmerika ook bij u thuis. Maak een afspraak via ons contactformulier