Wij hebben een fantastische tijd gehad in Oregon en een hele mooie reis gemaakt. Het gebied is echt een aanrader, weinig (Nederlandse) toeristen, niet te druk, prachtige natuur en leuke mensen. De campings, vooral de state parks waren super. Veel dank voor de hulp van Eric Meijer! We stonden op de mooiste plekken, dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen.
Ook een aanrader voor bezoekers aan Oregon: het paardrijden in Smith Rock bij horseman Brian op de Turtle Range. Die man is geweldig, een echte cowboy met liefde voor zijn paarden. Prachtige dieren, heel rustig en goed uitgelegd, hele mooie tocht gemaakt over zijn terrein en hij maakt super leuke foto's en filmpjes op jouw telefoon als aandenken.Ook het varen met de jetboat in Hells Canyon was super. We hadden spijt dat we voor de twee uur durende tocht hadden gekozen en niet voor de vier uur durende! Het was zo gaaf in die boot, dat hadden we nog wel langer willen doen.
We kunnen er uren over vertellen, over al het leuks wat we hebben gedaan, maar dat snappen jullie zelf ook wel!

Het was zeer voor herhaling vatbaar.  Bedankt voor jullie hulp bij het boeken en voor alle informatie, dat maakte het allemaal toch een stuk makkelijker.

Familie Zwinkels