Onze Style Collection laat u op comfortabele wijze kennismaken met onze bestemmingen. U overnacht in uitmuntende accommodaties, die zich onderscheiden door een persoonlijke service en hoogstaande kwaliteit. Indien gewenst reserveren wij ook de excursies tijdens de reis. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!.

Laat u inspireren door onderstaande voorbeeldreizen en vraag ons om een reis op maat.  Onze bestemmingsspecialisten gaan graag met u in gesprek om te komen tot die reis, die volledig aansluit bij uw wensen. Dit kan telefonisch, op kantoor of bij u thuis. Zo kunnen wij in alle rust uw reiswensen doorspreken. Onze specialisten sturen u vervolgens een persoonlijk reisvoorstel en dragen zorg voor het hele boekingstraject, van reisvoorstel tot het moment van thuiskomst. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Of u nu naar Amerika, Canada, Alaska, Australie of Nieuw-Zeeland wilt reizen. Of een heel andere bestemming in gedachten heeft! Wij hebben een uitgebreide, wereldwijde reiservaring en helpen u graag op weg!