Zuid-Afrika is betoverend in zijn verscheidenheid. Van kosmopolitisch Kaapstad tot de wilde dieren in Kruger National Park, van de boerderijen en valleien van de Winelands tot de afgelegen Elephant Coast in Kwazulu-Natal.  

Tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika kunt u meer te weten komen over het koloniale verleden op de slagvelden van KwaZulu Natal, of over de meer recente geschiedenis tijdens een bezoek aan Robbeneiland. Maak een ontspannen roadtrip langs de Tuinroute en geniet van het uitzicht over de kust, wie weet ziet u wel een walvis! Van juli tot november gonst deze kust van activiteit als de walvissen uit het ijzige Antarctica arriveren om te paren. De stad Hermanus staat bekend als de beste bestemming om walvissen te spotten ter wereld.

De prachtige Tuinroute kan ideaal gecombineerd worden met een safari in een van de malariavrije reservaten van de Oost-Kaap.

De 600 kilometer lange kust van Kwazulu-Natal biedt brede stranden langs de Indische Oceaan,  In het achterland vindt u de moerassen van Lake St. Lucia, de dramatische berglandschappen van de Drakensbergen en unieke wildreservaten. Noordelijk bieden de privéreservaten bij het Krugerpark de beste kans op het spotten van de Big Five.

Onze Afrika-specialisten hebben Zuid-Afrika uitvoerig verkend en kunnen u uitstekend adviseren over de vele mogelijkheden. Kies uit een van de reizen op deze website, of neem contact met ons op voor een reis op maat!   U bent altijd (op afspraak) bij ons welkom op kantoor of thuis bij een van onze routespecialisten om uw reiswensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langskomen om samen uw reis uit te stippelen. Zo kunnen we in alle rust uw reiswensen bespreken.